Στον Γ.Σ. Αλμυρού Χολέβας και Αλεξανδρής

Στον Γ.Σ. Αλμυρού αναμένεται να συνεχίσουν την καριέρα τους οι Χρήστος Χολέβας και Στέλιος Αλεξανδρής, καθώς μετά την μη συνέχιση της συνεργασίας τους με Ολυμπιακό Β. και Νίκη Β. αντίστοιχα, οι δύο ποδοσφαιριστές προπονούνται υπό τις οδηγίες του Λάκη Μπακάλη.

Εφόσον δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο οι δύο παίκτες θα ανακοινωθούν από την ομάδα του Αλμυρού, η οποία ξεκάθαρα θα διεκδικήσει τη θέση που οδηγεί στη FootballLeague.

Ο Χρήστος Χολέβας καλύπτει τη θέση του στόπερ και τις δύο τελευταίες σεζόν είχε γεμάτες χρονιές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο 25χρονος αμυντικός κατέγραψε με τη φανέλα της Νίκης 28 συμμετοχές  στη Γ’ Εθνική ενώ την περσινή σεζόν ξεκίνησε με τον πρωταθλητή Απόλλωνα Λάρισας και συνέχισε με τον Ολυμπιακό Βόλου συμμετέχοντας συνολικά σε 19 αγώνες.

Ο Στέλιος Αλεξανδρής έμεινε ελεύθερος από τη Νίκη Βόλου έχοντας τις τελευταίες δύο χρονιές 29 συμμετοχές με τα κυανόλευκα στη Γ’ Εθνική.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα συναντήσουν στον Αλμυρό τον Στέλιο Βούλγαρη, που είναι ο διοικητικός ηγέτης και χρηματοδότης του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπως ήταν και τη σεζόν 2015-16 στη Νίκη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις