Πρώτο φιλικό σήμερα για Ολυμπιακό Β. με Παγασητικό

Επί βολιώτικου εδάφους θα συνεχιστεί η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου, μετά την επιστροφή της ομάδας από την Σαμαρίνα. Από σήμερα Σάββατο 12/8 οι «ερυθρόλευκοι» μπαίνουν στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους, το οποίο περιλαμβάνει και μια σειρά από φιλικά παιχνίδια, προκειμένου να γίνει το μοντάρισμα της ομάδας

και ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί πανέτοιμος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, το οποίο αρχίζει σε περίπου ένα μήνα (17/9).
Σήμερα Σάββατο στις 18.00 στο Πανθεσσαλικό στάδιο ο Ολυμπιακός θα δώσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι, ύστερα από 19 μέρες προπονήσεων από την έναρξη της προετοιμασίας. Αντίπαλος θα είναι ο Παγασητικός, ομάδα που αγωνίζεται στην Α’ τοπική κατηγορία της ΕΠΣΘ. Ο Μιχάλης Ζιώγας αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του, δοκιμάζοντας η ομάδα τα συστήματα και τακτικής που έχει δουλέψει στις προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα.
Αξίζει να αναφέρουμε, πως η είσοδος των φιλάθλων στο σημερινό φιλικό είναι ελεύθερη, όπως ανακοινώθηκε από τη διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου.
Το επόμενο προγραμματισμένο φιλικό είναι την προσεχή Πέμπτη 17/8 με τον Πηλέα εντός έδρας, ενώ θα ακολουθήσει νέα φιλική αναμέτρηση με το Βελούχι στις 20/8, επίσης στο Βόλο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις