Απάντηση Ομίλου Φιλάθλων Νίκης στον Αχιλλέα Μπέο

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Όμιλος Φιλάθλων Νίκης, με αφορμή τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου στον Arena Fm. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Με αφορμή τις δηλώσεις του εν αργία Δημάρχου Αχιλλέα Μπέου στον Arena FM για τα όσα συμβαίνουν στο βολιώτικο ποδόσφαιρο έχουμε να πούμε τα εξής:

Κύριε Μπέο, σε λίγα χρόνια κλείνουμε τα 100 χρόνια λειτουργίας του συλλόγου που λέγεται Νίκη Βόλου. Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν και πιο πολύ σε σας και την Πύδνα που φέρατε στον Βόλο, να υποτιμά τη νοημοσύνη μας.
Ξεχνάτε ότι πριν μερικά χρόνια φάγατε «πόρτα» από τον κόσμο της Νίκης Βόλου. Αναρωτηθήκατε το γιατί; Το γιατί σας το λέμε ακόμη μια φορά. Η ομάδα ήταν και θα είναι ανόθευτη όσο κι αν εσείς και η κουστωδία σας επιχειρείτε να την αμαυρώσετε.
Αρνούμεθα κ. Μπέο να πετάξουμε στα σκουπίδια τις φωτογραφίες των Μαγουλά, Γκαμέτη, Μπιτζηλαίου. Αρνούμεθα να αποποιηθούμε και να αποκληρώσουμε τους Λαλέ, Μανιατάκη, Κοκκινάκη και όλους αυτούς που τίμησαν τη φανέλα της Νίκης Βόλου.
Τελειώνοντας κ. Μπέο σας υπενθυμίζουμε ότι δεν είμαστε 300-500 όπως λέτε. Είμαστε χιλιάδες οι φίλαθλοι της Νίκης. Άλλωστε αυτό φάνηκε και στην “πρώτη” της ομάδας μας, όπου δεν ήμασταν 37, όπως ήταν οι φίλαθλοι της Πύδνας.
Κύριε Μπέο, ο κάθε αθλητικός σύλλογος δεν πρέπει να είναι μηχανή πλούτου, εσείς το γνωρίζετε, άλλωστε, πολύ καλά, παρά μόνο σχολείο διάπλασης χαρακτήρων. Θα είμαστε Νίκη Βόλου, ακόμη κι αν χρειαστεί να αγωνιζόμαστε στην Α’ Τοπική κατηγορία».