Ακόμη δυο νεαρούς ανακοίνωσε ο Ερμής

Ακόμη δύο νέα παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες του Ερμή, αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ανδρών και μέσα από αυτή τη διαδικασία εμπειρίες, προκειμένου να ετοιμαστούν για το μέλλον. Οι δύο νέοι ποδοσφαιριστές που θα κάνουν το επόμενο βήμα είναι…

οι Καπίτσας Αλέξανδρος κι Αφεντίτσας Χρήστος που θα αγωνιστούν κυρίως στο Μικτό πρωτάθλημα ΕΠΣΘ, αλλά παράλληλα και στη μεγάλη ομάδα, προκειμένου να αποκτήσουν εμπειρίες και να αποτελέσουν τη βάση της επόμενης χρονιάς, όπως μας ενημερώνει σχετική ανακοίνωση:
“Οι Καπίτσας Αλέξανδρος και Αφεντίτσας Χρήστος είναι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές που θα πλαισιώσουν μέσα στην χρονιά το νεανικό ρόστερ της πρώτης ομάδας του Ερμή στο Β’ τοπικό.
Θα χρησιμοποιηθούν κυρίως στην 2η ομάδα (ΜΙΚΤΟ), ενώ φέτος θα λάβουν αγωνιστικές εμπειρίες μέσα από το ερασιτεχνικό με σκοπό να στηρίξουν την 1η ομάδα του Ερμή την χρονιά 2018/ 2019 ως βασικά στελέχη.
Ο Καπίτσας Αλέξανδρος είναι γεννημένος τις 17/6/2003, κεντρικός αμυντικός.
Ο Αφεντίτσας Χρήστος είναι γεννημένος τις 19/7/2003, αγωνίζεται στην δεξιά πλευρά.
Και οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές προέρχονται μέσα από τα ίδια τμήματα υποδομής του συλλόγου του Ερμή.
Ο Α.Σ. ΕΡΜΗΣ Βόλου εμπιστεύεται τους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές και τους εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στη νέα χρονιά.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις