Νίκη με 10-0 για τον Ολυμπιακό Β. στο φιλικό με τον Παγασητικό

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν μεγάλη ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και στον Παγασητικό, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν στο πρώτο φιλικό παιχνίδι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, με 10-0. Το ματς έγινε στο Πανθεσσαλικό στάδιο, με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Μιχάλη Ζιώγα, να χρησιμοποιεί

όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, πλην του τραυματία Χρήστου Σκανδάλη, του τερματοφύλακα Φώτη Καραγκιολίδη και του Χρήστου Καράμπελα. Αξίζει να σημειώσουμε, πως τερματοφύλακας για τον Παγασητικό έπαιξε ο Κωνσταντίνου του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος παρά τα 10 γκολ που δέχθηκε ήταν εξαιρετικός, αποσοβώντας και άλλα τέρματα.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Κούτσικο, το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε ο Καραμπάς και το αριστερό ο Ανδρέας Κόκας. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Κραγιόπουλος και Νόνης. Στον άξονα αγωνίστηκαν οι Τόσκας και Βασίλιεβιτς, ο Ευθυμιάδης έπαιξε στη δεξιά πλευρά, στην αριστερή ο Βαρούχας (άλλαζαν πλευρές), ο Θέος ήταν ο επιτελικός μέσος, με τον Σεχολάρι να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης.
Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 9′ όταν μετά από σέντρα του Ανδρέα Κόκκα, ο Καράνταγλης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Γρήγορα, στο 14′, έγινε το 2-0 με πλασέ του Ευθυμιάδη. Ο Σεχολάρι με ατομική προσπάθεια και πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ στο 38′ ο Βαρούχας «έκλεψε» τη μπάλα στη μεσαία γραμμή από τον Μπραχόλι, προχώρησε, πλάσαρε για να πετύχει το τέταρτο τέρμα των «ερυθρολεύκων». Στο 45′ ο Σεχολάρι με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 5-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Ολυμπιακού σημείωσαν άλλα πέντε τέρματα. Στο 60′ ο Αλαμάνης με κοντινό πλασέ έγραψε το 6-0, ενώ στο 67′ σε φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του Παγασητικού, ο Τσουκάλης με αυτογκόλ έκανε το 7-0. Στο 74′ ο Σέττος «έκλεψε» τη μπάλα από αντίπαλο, βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Κωνσταντίνου, γράφοντας το 8-0. Στο 76′ ο Αγγελής κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος για να πετύχει το 9-0, ενώ το σκορ έκλεισε στο 79′ ο Μέμος από κοντά με πλασέ, ύστερα από σέντρα του Καρβούνη.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κούτσικος, Α. Κόκας (52′ Αγγελής), Καραμπάς (47′ Παπαϊωάννου), Βασίλιεβιτς (46′ Δ. Κόκκας), Νόνης (65′ Πατσής), Τόσκας (46′ Λούγκος), Σεχολάρι (46′ Αλαμάνης, 70′ Ζάχος), Ευθυμιάδης (58′ Καρβούνης), Κραγιόπουλος (65′ Φραγκογιάννης), Θέος (58′ Σέττος), Βαρούχας (46′ Μέμος)
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Κωνσταντίνου, Γκατζούνας, Ξηρομερίτης, Καράνταγλης, Τσουκαλάς, Τσούτσας, Μπραχόλι, Ρούσας, Μαρούγκας, Καραγιώργος, Σίμος.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Π. Χριστογιαννούλας, Δ. Χριστογιαννούλας, Κυρίτσης, Χαλκίδης, Μαρού, Γιαννακόπουλος, Φαρδής, Βουρδάκης, Ζιώγας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις