Απαξίωση της Α1 γυναικών. Δεν κατέβηκε ο Παναθλητικός στο Βόλο

Δεν πραγματοποιήθηκε ο ορισμένος για σήμερα αγώνας της Α1 μπάσκετ γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και στον Παναθλητικό, αφού η φιλοξενούμενη ομάδα του Παναθλητικού επέλεξε να μην κατέβει ν’ αγωνιστεί. Έτσι, στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ παρατάχθηκε κανονικά η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, όπως και οι διαιτητητές και η γραμματεία του αγώνα.

Μετά την παρέλευση των 15 λεπτών που ορίζει ο κανονισμός, οι διαιτητές έκλεισαν το φύλλο αγώνος, αφού ανέγραψαν όλο το ιστορικό, κατακυρώνοντας με 20-0 τον αγώνα υπέρ του Ολυμπιακού Βόλου

Σήμερα λοιπόν τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Α1 μπάσκετ γυναικών, ο Παναθλητικός με…

τη συγκεκριμένη του ενέργεια και χωρίς να έχει ειδοποιήσει κανέναν, επέλεξε να πλήξει την αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

Έτσι, μέσα σε τρεις μέρες είχαμε το δεύτερο τραγελαφικό γεγονός. Μετά λοιπόν τον εκπρόσωπο της ΕΟΚ που …υπερασπίστηκε τον ΠΑΟΚ στο ΑΣΕΑΔ, είχαμε και σήμερα την μη κάθοδο του Παναθλητικού στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η βολιώτικη ομάδα μετά τη σημερινή …παρωδία, θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Αθηναικό με μειονέκτημα έδρας στα πλέι-άουτ για την παραμονή της στην Α1 γυναικών. Όπως και νάχει ο Ολυμπιακός θα δώσει τη μάχη του με απόλυτη αξιοπρέπεια μέχρι το τέλος, αφού πάνω απ’ όλα όλα αυτά τα χρόνια έχει μάθει να πορεύεται με ψηλά το κεφάλι κι όχι ακολουθώντας …υπόγειες διαδρομές.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις