Στις 28/8 έναρξη για τις Ακαδημίες της Αγ. Παρασκευής.

Στις 28 Αυγούστου ξεκινά η προετοιμασία των αγωνιστικών τμημάτων της Σχολής Ποδοσφαίρου Αγίας Παρασκευής Βόλου, που μπαίνει στον εικοστό χρόνο λειτουργίας της. Με την ευκαιρία του καλέσματος προς του νεαρούς ποδοσφαιρστές της  συγχαίρει τον Αλέξανδρο Κατράνη…

για τη μγάλη μεταγραφική επιτυχία του, κάνει ειδική αναφορά στην εργασία με την ομάδα ΝΠΣ “ΒΟΛΟΣ” κι αναφέρει το τιμ των προπονητών που πλαισιώνουν την Ακαδημία της. Αναλυτικότερα…

“Την Δευτέρα 28 Αυγούστου ξεκινάει η προετοιμασία των αγωνιστικών τμημάτων της Σχολής Ποδοσφαίρου Αγίας Παρασκευής Βόλου, που μπαίνει στην 20στη χρονιά λειτουργία της.
Η φετινή χρονιά για τη Σχολή μας ξεκινά με δύο πολύ σημαντικά γεγονότα.
Το πρώτο είναι η μεγάλη μεταγραφική επιτυχία του Αλέξανδρου Κατράνη, ενός ποδοσφαιριστή που έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα στη Σχολή Ποδοσφαίρου Αγίας Παρασκευή Βόλους, όντας στην “οικογένειά” μας από τεσσερισήμισι ετών και για δέκα ολόκληρα χρόνια. Από την πρώτη μέρα εργάστηκε πολύ σκληρά και με συνέπεια, κάτω από τις οδηγίες των προπονητών μας, καταλήγοντας αυτές τις ημέρες να κάνει μία πολύ σπουδαία ευρωπαϊκή μεταγραφή, συνεχίζοντας την καριέρα του στη Γαλλική Σεντ Ετιέν.
Όλοι οι αθλητές προπονητές και υπεύθυνοι της Σχολής του ευχόμαστε να έχει πάντα υγεία
και να συνεχίσει την καριέρα του, που δείχνει πως θα είναι μεγάλη, παραμένοντας το ίδιο σοβαρός, πειθαρχημένος κι αγωνιστής, όπως ήταν από την πρώτη μέρα που επισκέφτηκε τη Σχολή μας .
Το δεύτερο γεγονός που συμπίπτει με μία χρονιά ορόσημο για μας, είναι η πολυεπίπεδη συνεργασία με την ομάδα ΝΠΣ “Βόλος”, που θα αναβαθμίσει οργανωτικά κι αγωνιστικά τη Σχολή μας.
Σε ότι έχει να κάνει με την νέα σεζόν, αυτή ξεκινά την Δευτέρα 28 Αυγούστου, στις 09:00′ το πρωί, για τα αγωνιστικά τμήματα και τα παιδιά που είναι γεννημένα τα έτη 2003, 2004, 2005 και 2006.
Οι προπονητές που θα αναλάβουν, αντίστοιχα, τα παραπάνω τμήματα είναι οι Λευτέρης Καλογήρου, Ντούσαν Πότσουτσα, Παντελής Βαρβέκης, Άγγελος Καρρόπουλος και οι Νίκος Σπυριδάκης, Θανάσης Δρόσος, Νίκος Μπράνος, Μανώλης Τρίμμης θα πλαισιώσουν το προπονητικό επιτελείο, αναλαμβάνοντας τα γκρουπ μικρότερων ηλικιών.
Επίσης, προπονητής στην ανδρική ομάδα συνεχίζει ο Στέλιος Μαλακασιώτης, προπονητής τερματοφυλάκων αναλαμβάνει ο Φίλιππος Μπολοβίνης και υπεύθυνος εκγύμνασης- φυσικής κατάστασης κι αποκατάστασης συνεχίζει ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Απόστολος Καθηνιώτης.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις