Οι Νέοι του Ολυμπιακού έδειξαν το δρόμο, 2-0 την ΑΕΛ (32 photos)

Οι Νέοι του Ολυμπιακού έδειξαν το δρόμο στους μεγάλους, νικώντας με 2-0 την ομάδα Νέων της ΑΕΛ στο βοηθητικό του ΕΑΚ, για το πρωτάθλημα Κ19 της Football League και για την πρώτη αγωνιστική του γ’ γύρου.
Η ομάδα του…

…Θωμά Μακρή από την αρχή επέβαλε πλήρως το ρυθμό της, έκλεισε καλά τους χώρους, δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα από τη Λάρισα και πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.
Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν με πάθος και δύναμη, ήταν διαρκώς στην επίθεση και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 18′ με κεφαλιά του Καψιώτη μετά από σέντρα του Αλεξανδρή. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ντινόπουλος απέτυχε να σκοράρει σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα, ενώ στην επανάληψη ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 στο 60′. Ο Ντινόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο Σκοπελίτης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, γράφοντας το τελικό σκορ. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Γκίνης μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ, έστειλε με πλασέ τη μπάλα πάνω του για να χαθεί μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να πετύχει και τρίτο τέρμα.
Με τη νίκη τους αυτή οι Νέοι του Ολυμπιακού παραμένουν σταθερά στην κορυφή του 4ου ομίλου και έκαναν ένα πολύ μεγάλο βήμα για να συνεχίσουν στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β: Καλλιακούδας, Καψιώτης, Βλαχόπουλος, Κεσίδης, Δημητριάδης, Γκίνης, Μπούσι, Αραπίτσας, Αλεξανδρής, Σκοπελίτης (84′ Χασιώτης), Ντινόπουλος (80΄Αλαμάνης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις