“Τέσσερα στα τέσσερα” για ΝΠΣ “Βόλος”, 1-2 τον Γ.Σ. Αλμυρού

«Τέσσερα στα τέσσερα» για τον ΝΠΣ «Βόλος», ο οποίος νίκησε σε φιλικό παιχνίδι και τον Γ.Σ. Αλμυρού εκτός έδρας με 1-2 στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος». Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, στο πρώτο ημίχρονο, όπου και προηγήθηκαν με 1-0 με γκολ του Κώστα Φλίγκου στο 28′, ωστόσο, στην επανάληψη δέχθηκαν δύο τέρματα από τους Ηλιόπουλο στο 55′ και Μηλιώτη στο 75′.

Ο Αλμυρός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 28′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με πλασέ του Φλίγκου, ύστερα από σέντρα που επιχείρησε ο Κοντοβάς.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμούς, ήταν καλύτεροι από τον Αλμυρό και στο 52′ ο Ηλιόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Τσομπανόπουλου. Τελικά η ισοφάριση για τον ΝΠΣ «Βόλος» ήρθε τρία λεπτά αργότερα, στο 55′, από τον Ηλιόπουλο. Ο έμπειρος επιθετικός βρέθηκε αμαρκάριστος στην καρδιά της άμυνας του ΓΣ Αλμυρού και δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το 1-1.
Δέκα λεπτά αργότερα, στο 75′, ο ΝΠΣ «Βόλος» πέτυχε την ανατροπή, σημειώνοντας το δεύτερο τέρμα. Σκόρερ ο Μηλιώτης με σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή.
Ο Αλμυρός «άγγιξε» την ισοφάριση στο 84′, όταν ο Παυλίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 74′ ο Ν.Π.Σ. Βόλος σημείωσε το 1-2 με σουτ του Μηλιώτη από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Τελευταία μεγάλη φάση του αγώνα στο 82′. Τότε ο Κωτσιαρίδης από δεξιά εκτέλεσε κόρνερ και ο Παυλίδης στο δεύτερο δοκάρι πήρε μία ψηλοκρεμαστή κεφαλιά που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης (46′ Τσομπανόπουλος), Καψιώτης, Τσιάτσιος, Π. Βούλγαρης, Κόκκας (46′ Μπαρούτας), Σαββίδης, Θωμαΐδης (46′ Παυλίδης), Κοντοβάς (79′ Κωτσιαρίδης, 86′ λ.τρ. Αράπης), Κιπτίου, Κωτσιαρίδης (72′ Τσόγκας), Φλίγκος.
ΝΠΣ «ΒΟΛΟΣ»: Φαρμάκης, Ντεντάκης (20′ λ.τρ. Ζέρης), Καλαμίδας, Δημόπουλος, Ηλιάδης, Πιαστόπουλος, Πίτου Γκαρσία, Μελισσόπουλος, Πέντα, Ηλιόπουλος, Μάντζης.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Πατσιογιώργος, Ντόσης, Διμηνάς, Τζελίδης, Παπαεμμανουλίδης, Μιλιώτης, Παπαδόπουλος, Κυπαρίσσης, Παπουτσής, Παπακώστας, Δεμηρτζόγλου

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις