Μ. Ζιώγας: Το ίδιο σοβαροί σε όλα τα παιχνίδια

Στο πρώτο φιλικό παιχνίδι με τον Παγασητικό ο Ολυμπιακός μπορεί να αντιμετώπισε μια ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας, εξ ου και το σκορ που πέτυχε (10-0), ωστόσο, οι παίκτες του Μιχάλη Ζιώγα παρουσιάστηκαν σοβαροί και πειθαρχημένοι, αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένο τον Λαρισαίο τεχνικό, όπως τόνισε ο ίδιος στο goalpost.gr:

«Οι ποδοσφαιριστές μου αντιμετώπισαν τον αντίπαλο με σοβαρότητα, έδειξαν διάθεση, όπως θα πρέπει κάνουν απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα. Έχω τονίσει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τον Ολυμπιακό, πως στόχος της διοίκησης και δικός μου, είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα που να διαθέτει ταχύτητα και επειδή ουσιαστικά είμαστε μια ομάδα που «χτίζεται» από την αρχή, να γίνουμε ένα ομοιογενές σύνολο. Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην τακτική και αυτό που θέλω να περάσω στους παίκτες μου είναι πως, η άμυνα ξεκινά από την επίθεση. Θέλουμε να παίξουμε όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο, να δημιουργούμε φάσεις και μέσα από τη δημιουργία θα έρθουν τα γκολ και οι νίκες. Ένα είναι το σίγουρο. Σε κάθε παιχνίδι οι παίκτες μου θα μάχονται για τη νίκη και δεν θα είναι λούζερ. Έχουμε αποκτήσει ποδοσφαιριστές φιλόδοξους, μαχητές, οι οποίοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο δίνουν το 110% των δυνάμεών τους. Δεν θέλουμε παίκτες βεντέτες και φίρμες, αλλά ποδοσφαιριστές που θα αγωνίζονται για το μεγαλείο του Ολυμπιακού Βόλου».
Όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις που ενδεχομένως θα γίνουν, ο Μιχάλης Ζιώγας τόνισε: «Εφόσον βρούμε κάτι το αξιόλογο, στις θέσεις εκείνες όπου μας ενδιαφέρουν, θα γίνουν οι κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας. Δεν θα πάρουμε παίκτες για να πούμε ότι πήραμε. Βασική προϋπόθεση είναι, οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν στον Ολυμπιακό να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ομάδας, βάσει του πλάνου που έχουμε σχεδιάσει και να είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις