Στοίχημα: Στηρίγματα Πόγκον και Κουόπιο

Δευτέρα σήμερα και θα κινηθούμε σε πιο χαλαρούς στοιχηματικούς ρυθμούς σε σχέση με το Σαββατοκύριακο. Αυτό βέβαια, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν παιχνίδια που ξεχωρίζουν, με το Betarades.gr να έχει καταλήξει σε τρεις προτάσεις, από Πολωνία, Φινλανδία και Δανία. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

Προβάδισμα η Πόγκον

Ξεκινάμε από την Πολωνία και τον αγώνα Πόγκον – Λέχια Γκντανσκ, στον οποίο θα πάμε με τον 1 DNB σε απόδοση 1.85 στην Vistabet (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Με εξαιρετική ψυχολογία πηγαίνει στη σημερινή αναμέτρηση η Πόγκον, η οποία μεσοβδόμαδα έκανε την έκπληξη και απέκλεισε στο Κύπελλο τη Λεχ Πόζναν, της οποίας επικράτησε 3-0. Επέστρεψαν τα χαμόγελα στο στρατόπεδό της, καθώς στο πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει καλά, μετρώντας μόλις μία νίκη μετά από τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές (1-0-3). Από την άλλη πλευρά, από το κακό στο χειρότερο βαδίζει η Λέχια. Ηττήθηκε στο Κύπελλο με 1-0 από την Μπιτόβια Μπίτοβ, η οποία αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία, και με το αποτέλεσμα αυτό συμπλήρωσε τέσσερα ματς μακριά από τις νίκες (0-1-3). Η Πόγκον μπορεί να επανέλθει σήμερα στα θετικά αποτελέσματα και θα τη στηρίξουμε.

Κουόπιο με κάλυψη

Συνεχίζουμε με Α’ Φινλανδίας και το παιχνίδι Μάριεχμαν – Κουόπιο, με την επιλογή μας να είναι το 2 DNB σε απόδοση 1.83. Δεν “πατάει” καθόλου καλά το τελευταίο διάστημα η Μάριεχμαν, προέρχεται από την ήττα με 3-0 από την Ροβανιέμι, στα δύο πιο πρόσφατα ματς της δεν έχει καταφέρει καν να σκοράρει, ενώ αγνοεί τη νίκη εδώ και οκτώ αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις (0-4-4). Σε σαφώς καλύτερη κατάσταση βρίσκεται η Κουόπιο, η οποία έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στα έξι τελευταία παιχνίδια της, ενώ προέρχεται από δύο διαδοχικές νίκες, επί των Ροβανιέμι και Γιβάσκιλα με 3-0 και 1-0 αντίστοιχα. Θεωρούμε ότι μπορεί να πανηγυρίσει ακόμη μία σήμερα, θα πάρουμε, όμως, και την κάλυψη του Draw No Bet προκειμένου να περιορίσουμε το ρίσκο.

Κερδίζει η Άαλμποργκ

Ολοκληρώνουμε με τον αγώνα Άαλμποργκ – Χόμπρο, στον οποίο θα πάμε με τον “άσσο” σε απόδοση 2.00. Μετά από τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, η Άαλμποργκ αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα της Δανίας, με τον απολογισμό της να αποτελείται από δύο ήττες και δύο ισοπαλίες. “Πληρώνει” κατά κύριο λόγο την επιθετική δυστοκία, ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που στάθηκε αρκετά άτυχη, με αποτέλεσμα να ψάχνει ακόμη το πρώτο της “τρίποντο”. Η Χόμπρο, από την πλευρά της, προέρχεται από τη νίκη με 2-0 επί της Ράντερς, την οποία μάλλον δεν άξιζε και είχε την τύχη με το μέρος της. Η Άαλμποργκ αδικείται από τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής και ίσως έχει έρθει η ώρα, αγωνιζόμενη μπροστά στο κοινό της, να “σπάσει το ρόδι”.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις