Φιλική ήττα για Διγενή Νεοχωρίου από τον ΑΟ Σελλάνων

Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας έδωσε ο Διγενής Νεοχωρίου. Οι «κόκκινοι» υποδέχθηκαν στο «Μπάμπης Παπαχαντζής» τον ΑΟ Σελλάνων από τον οποίο γνώρισαν την ήττα με 0-1.

Σε σχέση με το φιλικό κόντρα στην Αμυγδαλέα οι παίκτες του Θάνου Θεοδώρου έδειξαν αρκετές αδυναμίες και έδειξαν ότι χρειάζονται πολύ δουλειά καθώς η Γ΄Εθνική θα είναι αρκετά δυνατή τη νέα σεζόν.

Από την άλλη ο ΑΟ Σελλάνων άφησε υποσχέσεις σε ένα φιλικό ντεμπούτο που προτιμήθηκε να δοθεί με έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο, όμως ο Λ. Καλογεράκης παρέμεινε προσγειωμένος και έδωσε το έναυσμα για περισσότερη και σκληρή δουλειά.

Το α’ ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, δείγμα της κόπωσης από την προετοιμασία.

Στο 13′ ο Νασιακόπουλος σε εκτέλεση φάουλ που κατέληξε σέντρα-σουτ είδε την μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παπαποστόλου, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μακρής δεν μπόρεσε για τους γηπεδούχους από πλεονεκτική θέση να πιάσει κεφαλιά μετά από φάση διαρκείας.

Η συνέχεια έφερε τους Προαστιώτες να κερδίζουν μέτρα στο γήπεδο και να απειλούν μετά από συρτή σέντρα του Μετούσι από τα δεξιά και σουτ του Μαρούδα που κοντραρίστηκε και κατέληξε κόρνερ.

Στο 50′ ο Κυριτσόπουλος ελίχθηκε από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή όμως η σέντρα που επιχείρησε κοντραρίστηκε και κατέληξε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 61′ ο Δανιήλ έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την αριστερή γωνία της μεγάλης περιοχής, το σουτ του οποίου μπλοκαρίστηκε.

Τρία λεπτά αργότερα ο Ξανθόπουλος, ο οποίος (και με τη βοήθεια του αέρα) απομάκρυνε την μπάλα από την περιοχή της ομάδας του, είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός εστίας, με την μπάλα να προσκρούει στο έδαφος και να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι, «αγγίζοντας» ένα γκολ που έστω και σε φιλικό θα έμενε ανεξίτηλα χαραγμένο στις μνήμες των παρευρισκόμενων!

Τελικά στο 67΄ ο Κοντός ευνοήθηκε από τις κόντρες στα δεξιά, παίρνοντας την μπάλα και μέσα από την περιοχή σούταρε δυνατά και χαμηλά για να στείλει την μπάλα στην αντίθετη γωνιά των δικτύων για το 0-1.

Στη συνέχεια ο Διγενής ανέβασε «στροφές» και προσπάθησε να απειλήσει και στο 72′ έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όταν σε εκτέλεση κόρνερ ο Τσικρικάς πήρε την κεφαλιά, ο Κυριτσόπουλος έδιωξε πάνω στη γραμμή και στην επαναφορά ο πολύ κάλος Νταφόπουλος αποσόβησε τον κίνδυνο.

Υπήρξαν άλλες δυο περιπτώσεις που ο 18χρονος πορτιέρο έδειξε με την εμφάνιση του πολύ καλά στοιχεία, με το τελικό 0-1 να παραμένει έως το φινάλε.

Διγενής Νεοχωρίου (Θ. Θεοδώρου): Σταμέλος, Τζέλλης, Γούτσιος, Σαρακατσάνος, Χρ. Νάκου, Γιαννούλας. Χρ. Γκάμπας. Μακρής. Μπασιάκας. Νασιακόπουλος. Τσικρικός.
Αγωνίστηκαν και οι: Χασιώτης, Δ. Νάκου, Γκουλιώνης, Δ. Γκάμπας. Τασούλας, Νικόλαρος, Γιώτας, Βλησσάρης, Νταής, Αμπαδιωτάκης, Γκαγκαστάθης.

ΑΟ Σελλάνων (Λ. Καλογεράκης): Παπαποστόλου. Κούρκουλας, Αρχοντής, Βουτσελάς, Μετούσι, Χαδιάρης. Θεοδωρόπουλος, Μπακρατσάς, Φακίτσας. Μερεντίτης. Μαρούδα.
Αγωνίστηκαν και οι: Τσιμουράκος. Κυριτσόπουλος, Ξανθόπουλος, Παπαδημητρόπουλος, Νικολάου, Γιαγιάκος. Κοντός, Καραγκούνης, Ζαραμπούκας. Παπαδημητρίου, Νταλούμης. Δανιήλ.

karditsasportiva.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις