Τι έγραψαν τα μεγαλύτερα αθλητικά σάιτς της χώρας για το επικό βίντεο της Νίκης Βόλου

 Το βίντεο με το οποίο η Νίκη Βόλου προωθεί τα εισιτήρια διαρκείας και παράλληλα εκφράζει τη διαφορετική της φιλοσοφία για τον βασιλιά των σπορ, έσπασε το φράγμα της τοπικής ενημέρωσης, προκαλώντας τον θαυμασμό των μεγαλύτερων σε επισκεψιμότητα αθλητικών ιστοσελίδων της χώρας.

Δείτε τι έγραψαν για την επική μίνι ταινία των TechiTserious Productions σε σκηνοθεσία και μοντάζ του Φάνη Αλεξανδρή τα μεγαλύτερα αθλητικά sites:

 Το contra.gr έγραψε:

Η γέφυρα του Πανθεσσαλικού έχει γραφτεί στις… μαύρες σελίδες της ιστορίας του ελληνικού χουλιγκανισμού στα γήπεδα, καθώς εκεί την ημέρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είχαν πέσει… κορμιά από τις κλωτσιές και τα μαχαιρώματα.
Το σκηνικό αυτό η Νίκη Βόλου το έφερε… τούμπα και το μετέτρεψε σε τρομερό διαφημιστικό τρικ – τρολάρισμα, προωθώντας τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν. Πρόκειται για μία από τις καλύτερες εμπνεύσεις ποδοσφαιρικής ομάδας στην Ελλάδα που παραπέμπει στους ευφάνταστους τρόπους που γίνεται το μάρκετινγκ στο εξωτερικό.

 

Το gazzetta.gr έγραψε:

Η Νίκη Βόλου στη νέα της προσπάθεια στην Γ’ Εθνική αποφάσισε με έναν έξυπνο τρόπο να… δηλώσει παρουσία βγάζοντας ένα promo βίντεο με σλόγκαν «εμείς εδώ παίζουμε ποδόσφαιρο, κάνουμε τον κάθε αγώνα γιορτή».

 

Το sdna.gr έγραψε:

Μ’ ένα εκπληκτικό βίντεο η Νίκη Βόλου καλεί τους φίλους της ομάδας ν’ αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας, τρολάροντας, παράλληλα, τα επεισόδια στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας!
Στην «διαβόητη», πια, αερογέφυρα του Πανθεσσαλικού σταδίου αντί για μαχαιρώματα, γροθιές, σφαλιάρες, κλοτσιές και διάφορα άλλα… όμορφα που έλαβαν χώρα στον περσινό τελικό του κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, παίζεται ποδόσφαιρο!
Μέσω ενός φοβερού βίντεο- στο οποίο βλέπουμε ποδοσφαιριστές της ομάδας στην αερογέφυρα ν’ αλλάζουν πάσες- η Νίκη Βόλου καλεί τους φίλους του συλλόγου ν’ αγοράσουν κάρτες διαρκείας για το Πανθεσσαλικό (στο οποίο επιστρέφει η Νίκη), και παράλληλα παρωδεί το «ξύλο» που έπεσε μεταξύ των οπαδών των δύο «Δικέφαλων».

 

Το sport24.gr:

Ένα τρομερό σε έμπνευση βίντεο το οποίο αποτελεί τρολάρισμα και μήνυμα παράλληλα για τα επεισόδια που έγιναν στον τελικό Κυπέλλου στον Βόλο στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ συνοδεύει τη καμπάνια διαρκείας της Νίκης Βόλου για τη νέα αγωνιστική σεζόν.
Στο βίντεο υπάρχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας του Βόλου οι οποίοι παίζουν μπάλα στην πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού, κάνουν ντρίμπλες, κόλπα και καλούν με τον τρόπο τους τον κόσμο της Νίκης να στηρίξει τη προσπάθεια της ομάδας που θα τους βρει τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική.
Μάλιστα και το σλόγκαν τρολάρει τα όσα είχαμε παρακολουθήσει στα τέλη Μαίου καθώς αναφέρει:
“Εμείς εδώ παίζουμε ποδόσφαιρο, κάνουμε τον κάθε αγώνα γιορτή”.

 

To sport-fm.gr:

Τις περισσότερες φορές όταν θες να διαφημίσεις κάτι και να εντυπωσιάσεις, δεν χρειάζεται τόσο τα ακριβά μέσα, όσο μία έξυπνη ιδέα.
Τον κανόνα αυτό κατάφερε να εφαρμόσει η Νίκη Βόλου, θέλοντας να προμοτάρει τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν, εκμεταλλευόμενη τη δημοσιότητα που πήρε η –γνωστή πλέον- πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού Σταδίου από τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.
Συγκεκριμένα, τέσσερις ποδοσφαιριστές φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας, πήραν και μια μπάλα και άρχιζαν να αλλάζουν πασούλες εκεί που πριν από τρεις μήνες, οι χούλιγκαν της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ έδιναν μάχες σώμα με σώμα.
Το μήνυμα της Νίκης Βόλου δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό: «Εμείς εδώ παίζουμε ποδόσφαιρο, κάνουμε τον κάθε αγώνα γιορτή».

 

Για να παινέψουμε και το σπίτι μας, το goalpost.gr είχε γράψει για το επικό βίντεο της Νίκης Βόλου:

 Επικό βίντεο της Νίκης Β.: «Εμείς εδώ παίζουμε ποδόσφαιρο»

Μ’ ένα βίντεο υψηλής αισθητικής και ιδιαίτερου συμβολισμού απαντά η Νίκη Βόλου σε όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στο χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου, τα οποία έχουν υποβαθμίσει σε σημαντικό βαθμό την αξία και τα ιδανικά που θα έπρεπε να εκφράζουν.

Ο Φάνης Αλεξανδρής, υπεύθυνος για την ενημέρωση και διαχείριση της επίσημης ιστοσελίδας της Νίκης Βόλου, σε συνεργασία με τους TechitSerious, δημιούργησαν μία μίνι ταινία διάρκειας δύο λεπτών που πλημμυρίζει από συναίσθημα και δείχνει τη διαφορά φιλοσοφίας των κυανόλευκων για τον βασιλιά των σπορ.

Λίγους μήνες πριν, στην αερογέφυρα του Πανθεσσαλικού εκτυλίχθηκαν σκηνές ντροπής για το ελληνικό ποδόσφαιρο, όταν οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ συγκρούστηκαν χωρίς οίκτο. Οι εικόνες της ντροπής έκαναν τον γύρο του κόσμου. Στο ίδιο ακριβώς σημείο η διοίκηση της Νίκης Βόλου αποφάσισε να αναδείξει μία διαφορετική εικόνα για το Πανθεσσαλικό και γενικότερα για το ποδόσφαιρο της περιοχής. Μία εικόνα που ελπίζει να ταξιδέψει σε κάθε γωνιά της ελληνικής επικράτειας αναδεικνύοντας, ένα Πανθεσσαλικό αθλητισμού και ποδοσφαιρικού πολιτισμού.

«Εμείς εδώ παίζουμε ποδόσφαιρο» ο τίτλος της μίνι ταινίας και δεν έχουμε παρά να δώσουμε συγχαρητήρια στους εμπνευστές και στους δημιουργούς της.

Το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις