Παρελθόν ο Φυντάνης από την ΑΕΛ

Με ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημέρωσε πως ο τεχνικός Διευθυντής και βοηθός του Πάους, Ηλίας Φυντάνης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο ενώ μαζί του υπέβαλε την παραίτηση του και ο Γιάννης Παυλίδης που πήρε πόστο στην ομάδα το φετινό καλοκαίρι. Ο λόγος της παραίτησης του Φυντάνη δεν έγινε γνωστός ωστόσο στην ανακοίνωση γίνεται εκτενής αναφορά στην προσφορά του τον καιρό της παραμονής του.
Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον βοηθό προπονητή και τεχνικό διευθυντή και πολύ καλό έλληνα προπονητή Ηλία Φυντάνη.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί με τα θερμότερα λόγια τον Ηλία Φυντάνη για όσα προσέφερε στην ομάδα μας, τόσο στα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια της προηγούμενης σεζόν, όταν μετά την παραίτηση του κ. Τσιώλη, παρά του ότι δεν είχε εξασφαλιστεί η παραμονή, η ομάδα μας είχε μείνει στο έλεος των αντιπάλων της και του παρασκηνίου, όσο και στο χτίσιμο του ρόστερ για την σεζόν που διανύουμε.

Στον κ. Ηλία Φυντάνη, ο οποίος αξίζει να είναι και πρώτος προπονητής σε ομάδα Super League, ευχόμαστε κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία.
Μετα τη λύση της συνεργασίας με τον κ. Φυντάνη δήλωσε την παραίτηση του και ο έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Γιάννης Παυλίδης, τον οποίον επίσης η ΠΑΕ ΑΕΛ τον ευχαριστεί».