Η αναγέννηση του Απόλλωνα Καναλιών

Μια εντελώς νέα ομάδα δημιουργείται στα Κανάλια,  μετά τον υποβιβασμό του Απόλλωνα από την Α’ στην Β’  τοπική κατηγορία, που  αποτέλεσε το έναυσμα για πλήρη αναδιοργάνωση του σωματείου. Τόσο διοικητικά όσο και από πλευράς  προπονητή και ρόστερ,  όλα  είναι πλέον καινούργια και…

σκοπός των ιθυνόντων της ομάδας είναι να δημιουργήσουν ένα σύνολο ανταγωνιστικό, με νέους ποδοσφαιριστές, που θα βασίζεται όμως ως επί το πλείστον σε παιδιά της περιοχής.

Στην παρούσα φάση ο πρωταθλητισμός δεν είναι αυτοσκοπός. Αυτό που επιθυμούν οι διοικούντες,  είναι να μπουν γερές βάσεις ώστε να στηθεί μία ομάδα ισχυρή για πολλά χρόνια.

Το διοικητικό σχήμα είναι καινούργιο με Πρόεδρο τον Απόστολο Καραδήμο, ενώ προπονητής έχει αναλάβει ο Θανάσης Βλαχόπουλος.

Όλα στην ομάδα των Καναλίων είναι ότι είναι οργανωμένα σε άριστο βαθμό θυμίζοντας ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας και όχι ομάδα που αγωνίζεται στο τοπικό ποδόσφαιρο.  

Οι γηπεδικές εγκαταστάσεις ήταν και παραμένουν άριστες, ενώ οι υπεύθυνοι της ομάδας έχουν φροντίσει να έχουν εξοπλισμό που πληροί τις απαιτήσεις των ποδοσφαιριστών.

Σε ότι έχει να κάνει με με την εικόνα της ομάδας, ο προπονητής Θανάσης Βλαχόπουλος ανέφερε ότι η προετοιμασία είναι σε πρώιμο στάδιο, καθώς υπάρχουν στο σύνολό τους νέοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι και νεαροί σε ηλικία. Πρόσθεσε ότι πρόκειται για πολύ καλό υλικό, με τους ποδοσφαιριστές να έχουν όρεξη για δουλειά, αλλά οπωσδήποτε χρειάζεται υπομονή, διότι απαιτείται χρόνος για να φτάσει η ομάδα στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης,

Εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι ο μέσος όρος ηλικίας είναι περίπου στα 20 χρόνια, με τον μεγαλύτερο των ποδοσφαιριστών να είναι 22 ετών  και το ρόστερ να απαρτίζεται από 25 άτομα.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις