Χρ. Καψιώτης: “Τα δυο φιλικά ήταν τιμή μας, θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα”

Η επιλογή της ομάδας του Παγασητικού να αντιμετωπίσει σε διάστημα ελάχιστων ημερών, τόσο τον Ολυμπιακό Βόλου, όσο και τη Νίκη αποδείχθηκε τολμηρή, αν αναλογιστεί κανείς ότι η ομάδα των Αλυκών δέχθηκε αρκετά τέρματα, γεγονός που ίσως θα επηρέαζε αρνητικά την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, όσο και του συλλόγου γενικότερα. Έτσι θεωρήσαμε πως θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να…

επικοινωνήσουμε με τον προπονητή της ομάδας Χρήστο Καψιώτη, προκειμένου να μάθουμε το σκεπτικό υπό το οποίο επέλεξαν τα δύο φιλικά παιχνίδια, αλλά και τι απομένει από αυτή την εμπειρία.
Ο νεαρός κόουτς, που κάνει τα πρώτα του βήματα στην προπονητική, απάντησε στις ερωτήσεις μας δίνοντας μια πολύ ενδιαφέρουσα διάσταση στο γεγονός.

“Παρόλο που γνωρίζουμε το μεγάλο χάσμα που υπάρχει μεταξύ της ομάδας μας και των δυο σπουδαίων αντιπάλων μας, αλλά και τις επιπρόσθετες δυσκολίες που θα είχαμε αφού εμείς βρισκόμαστε στα πρώτα στάδια της προετοιμασίας μας, τα φιλικά παιχνίδια έγιναν σε ένα πλαίσιο να γεφυρωθεί το χάσμα αντιπαλότητας που υπάρχει στο νομό!
Ο Παγασητικός είναι κράμα ομάδας που έχει παιδιά- φιλάθλους και των δύο ομάδων και το κλίμα είναι εκπληκτικό μέσα στα αποδυτήρια!
Ήταν λοιπόν μια ευκαιρία να αγωνιστούμε απέναντι στις πιο ιστορικές και συνάμα μεγάλες ομάδες του νόμου μας, αλλά και πανελλαδικά, πράγμα το οποίο κι έγινε!
Εμάς δεν μας ενδιέφερε ποτέ το σκορ, ήτανε τιμή μας να τους αντιμετωπίσουμε σε φιλικό πλαίσιο, ίσως κι ευχόμενοι να ξεχωρίσουν κάποιο ταλέντο από την ομάδα μας!
Άλλωστε, νομίζω ελάχιστοι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές θα έχουν την ίδια ευκαιρία, όπως εμείς, να αγωνιστούν στο τερέν του Πανθεσσαλικού και μάλιστα δυο φορές σε διάστημα τριών ημερών!
Γι’ αυτό και είμαστε υπερήφανοι, ευχαριστούμε και τους δύο συλλόγους, ευχόμαστε Υγεία και κάθε επιτυχία και θα θέλαμε να ζητήσουμε να δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στα σωματεία του νομού, που εκτός από φιλάθλους τους, κάποια έχουν και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές!
Σε ερώτηση για το τι κρατά από αυτά τα δυο φιλικά για την ομάδα του Παγασητικού, ο νεαρός προπονητής μας ανέφερε
“Πέρα από την εμπειρία, που προανέφερα, θέλαμε να βάλουμε και κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας, αλλά λόγω διαφοράς δυναμικότητας και του ότι είμαστε πολύ νωρίς ακόμα στην προετοιμασία, δεν βοήθησε.
Μας έδωσε πάρα πολύ σημαντικό κίνητρο, όμως, να δουλέψουμε σκληρά και ποιος ξέρει, στο απώτερο μέλλον, ίσως να είμαστε πιο σκληρός αντίπαλος!
Τώρα, αυτό που αποκλειστικά μα ενδιαφέρει, είναι να είμαστε έτοιμοι για το το δικό μας πρωτάθλημα, που προβλέπεται δύσκολο κι απαιτητικό φέτος.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις