Χάσι: «Οποιοδήποτε αποτέλεσμα με μηδέν στην άμυνα είναι ευπρόσδεκτο»

Το μηδέν στην άμυνα χαρακτήρισε ως πρώτο στόχο του Ολυμπιακού στο ματς κόντρα στη Ριέκα ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Μπέσνικ Χάσι, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού παιχνιδιού.

Ο Κοσοβάρος τεχνικός τόνισε επίσης ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση υποτίμησης προς τους Κροάτες, αφού η επικράτησή τους στα ματς με τη Σάλτσμπουργκ δείχνει το επίπεδό τους.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
-Τι του είπε ο βοηθός του για το ματς της Ριέκα με την Όσιγεκ για το πρωτάθλημα: «Καταρχήν τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και της Ευρώπης είναι διαφορετικά. Δεν σημαίνει ότι βγάζουμε κάποιο συμπέρασμα από αυτό το παιχνίδι που είδαμε ή κάποιο άλλο. Εμείς γνωρίζουμε τη Ριέκα και βαθιά και από άλλα παιχνίδια».
-Για τους Ομάρ και Οτζίτζα: «Δεν ξέρω αν θα παίξει ο Ομάρ. Σίγουρα θα είναι στην αποστολή, αλλά δεν ξέρουμε αν θα είναι βασικός ή θα βρίσκεται στον πάγκο. Οσο για τον Οφόε ξεκίνησε τις προπονήσεις και θα δούμε ποια είναι η κατάσταση του για να αποφασίσουμε».
-Ποιο σκορ θεωρεί ιδανικό για το αυριανό ματς: «Όλοι γνωρίζουμε ότι τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι διαφορετικά από των πρωταθλημάτων και ειδικά με αυτή την ομάδα. Αν βρεθούν μπροστά στο σκορ είναι δύσκολα τα πράγματα. Θέλουμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα, θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα και ειδικά μπροστά στον κόσμο όποιο κι αν έρθει είναι ευπρόσδεκτο».
-Για το ότι πέρασαν 15 ημέρες από το προηγούμενο επίσημο ματς και για την κατάσταση της ομάδας: «Θα δούμε πως έδρασε ο χρόνος. Όπως όλες οι ομάδες έτσι κι εμείς είχαμε προβλήματα. Προκύπτουν τραυματισμοί από την προετοιμασία. Κάποιοι χάνουν το ρυθμό τους, κάποιοι άλλοι βρίσκουν καλύτερο. Θα προσπαθήσουμε να μπούμε με καλύτερη ψυχολογία στο γήπεδο και να κρατήσουμε υπέρ μας αυτό το στοιχείο πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε καλά».
-Για το ποια είναι καλύτερη ομάδα. Η Παρτιζάν ή η Ριέκα: «Όχι δεν θα το κάνω αυτή τη στιγμή. Όταν παίξω και τα δύο παιχνίδια απέναντι τους ίσως μπορείτε να το ρωτήσετε».
-Εάν είχε δύο επιλογές για το αυριανό ματς, να νικήσει η ομάδα του με ένα γκολ διαφορά και με μηδέν στην άμυνα ή να μείνει στο 0-0, τι θα διάλεγε: «Δεν πιστεύω στις νεράιδες και δεν ονειρεύομαι πάρα πολύ. Όπως είπα είναι πολύ σημαντικό να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα, αλλά παίζοντας στην έδρα μας θα είναι σημαντικό να κερδίσουμε».
-Για το ότι υπάρχει μία άποψη ότι η Ριέκα είναι στο ίδιο επίπεδο με την Παρτιζάν και μήπως οι παίκτες του την υποτιμήσουν: «Κανείς δεν έχει τέτοια σκέψη γιατί γνωρίζουμε ότι η Ριέκα είναι μία καλή ομάδα που έχει αποκλείσει τη Σάλτσμπουργκ και συνεχίζει με την ίδια ομάδα που είχε και τη προηγούμενη χρονιά. Εχει νέους παίκτες 23-27 ετών που βρίσκονται σε καλύτερη φυσική κατάσταση και είναι ένας δύσκολος αντίπαλος».
-Εάν περιμένει την τελευταία προπόνηση για να κάνει κάποια αλλαγή στα πλάνα του: «Έχω αποφασίσει και έχω καταστρώσει τα πλάνα μου. Εχουμε κάνει τρεις πολύ καλές προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες. Είμαστε συγκεντρωμένοι και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις