Σ. Βαρούχας: Δίνω το λόγο μου θα είμαι μαχητής μέχρι τέλος

Σε μία αποκλειστική συνέντευξη στo www.parapolitikakritis.gr παραχώρησε ο Κρητικός ποδοσφαιριστής Στέφανος Βαρούχας. Μίλησε για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό Βόλου για την Γ΄Εθνική, Football League και έστειλε το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου.

Στέφανε πες μας δύο λόγια για τη μεταγραφή σου στη νέα σου ομάδα τον Ολυμπιακό Βόλου.
«Ήξερα προσωπικά τον Πρόεδρο κ. Μποτσιβάλη, ανέβηκα για να δω την κατάσταση, μου έκανε την πρόταση και την αποδέχτηκα. Είχα κάποιες προτάσεις από ομάδες Football League αλλά επειδή έζησα πέρυσι την κατάσταση που επικρατεί στην κατηγορία δεν μου έβγαζαν κάποια εμπιστοσύνη, γι΄αυτό επέλεξα τον Ολυμπιακό Βόλου. Ξέρω που έχω έρθει και τις απαιτήσεις της ομάδας. Όταν έχεις παίξει Europa League και κατεβαίνεις να παίξεις στη Γ΄ Εθνική καταλαβαίνω απόλυτα τις απαιτήσεις για τη φετινή χρονιά. Είμαστε νεανικό, ανταγωνιστικό σύνολο με πολλή ταλέντο και πιστεύω ότι θα γίνει κάτι καλό».
Στόχοι της ομάδας και προσωπική σου.
«Στόχος της ομάδας είναι να προσπαθήσουμε να πάμε στα μπαράζ που οδηγούν στη Football League. Εγώ προσωπικά θα κοιτάξω κάθε Κυριακή βήμα, βήμα να νικάμε και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος.
Για εμένα όσο πιο ψηλά η ομάδα τόσο πιο καλά θα είμαι και εγώ. Οι στόχοι είναι πρωταγωνιστική».
Ένα σχόλιο για την πρώην ομάδα σου τον Α.Ο. Χανίων.
«Είναι μια από τις ιστορικές ομάδες της Κρήτης με κόσμο πολύ. Έπρεπε να είναι Σούπερ Λίγκα και όχι να είναι σε αυτή τη κατάσταση που δυστυχώς κάθε χρόνο λάθη, το ένα φέρνει το άλλο απομακρύνθηκαν και όσοι τήν αγαπούσαν και έγινε όλο αυτό δυστυχώς. Απομακρύνθηκαν».
Πώς βλέπεις το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής γενικότερα και της ομάδες της Κρήτης.
«Δυστυχώς δεν έχω εικόνα για το πρωτάθλημα στη βόρεια Ελλάδα. Αλλά γενικά η Γ΄ Εθνική είναι δυνατό πρωτάθλημα με πολύ δυναμική. Έχουν κινηθεί όλες η ομάδες με παίχτες γιατί φέτος πάλι θα είναι το πρωτάθλημα δύσκολο πέφτουν 6 ομάδες αν θυμάμαι καλά. Εύχομαι να είναι πάλι όλες η ομάδες και του χρόνου στη Γ Εθνική».
Πρωτάθλημα Football League και πως βλέπεις Ο.Φ.Η. Κισσαμικό και Εργοτέλη.
«Ο Κισσαμικός ότι έχει καταφέρει είναι από το κύριο Ροκάκη φερέγγυος, είναι ένα υγιέστατο σωματείο.
Ο Εργοτέλης δυστυχώς έκανε μεγάλη προσπάθεια για να φύγει από τη Γ΄ εθνική με τον κύριο Βρετζο, αλλά δυστυχώς φέτος δεν είχε την απαιτούμενη στήριξη για να συνεχίσει. Μακάρι με τους καινούριους παράγοντες να βγει κάτι καλό.
Όσο για τον Ο.Φ.Η. ας βγει Super League να τον βλέπουμε εκεί».
Ένα μήνυμα που θέλεις να στείλεις στον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου.
«Ξέρω τον κόσμο όταν ζούσε Α΄ Εθνική στιγμές..Να είναι κοντά μας να μας στηρίζει να έχει υπομονή γιατί έχουμε δύσκολο δρόμο φέτος. Και από έμενα τους δίνω το λόγο μου ότι θα είμαι μαχητής μέχρι τέλος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις