Ανακοίνωσε Γενιτσαρίδη η Νίκη Βόλου

Στην ανακοίνωση έναρξης συνεργασίας με τον Μανώλη Γενιτσαρίδη προχώρησε η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής δοκιμάζονταν τις τελευταίες μέρες με τους κυανόλευκους, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στα φιλικά και από τους δύο προπονητές υπήρξε εισήγηση να παραμείνει στην ομάδα. Ο Γενιτσαρίδης καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας και κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί Πύρασο Ν.Αγχιάλου , στον Εργοτέλη , στον Φωστήρα και στην Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Η ανακοίνωση και οι πρώτες δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Γενιτσαρίδη για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Μανώλης Γενιτσαρίδης είναι γεννημένος στις 7 Ιουνίου 1996, έχει ύψος 1,74 και αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας ενώ την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με τον Π.Ο. Ατσαλένιος. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Πύρασο Ν.Αγχιάλου , στον Εργοτέλη , στον Φωστήρα και στην Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Αμέσως μετά την συμφωνία του με την Νίκη Βόλου, ο Μανώλης Γενιτσαρίδης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο www.nikifc.gr:

Συμμετέχεις ήδη στις προπονήσεις της ομάδας ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις;

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. Επικρατεί ένα πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια και στις προπονήσεις και αυτό που προσπαθούν να μας περάσουν οι κόουτς είναι να είμαστε μια οικογένεια, κάτι που πιστεύω είναι και το πιο σημαντικό κομμάτι για την επιτυχία μιας ομάδας.

Πως νιώθεις που θα αγωνίζεσαι την νέα σεζόν με τα τα χρώματα της Νίκης;

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι για αυτό το ιστορικό σωματείο.Η ιστορία της Νίκης Βόλου είναι γνωστή σε όλη την Ελλάδα και φυσικά δεν αξίζει να είναι σε αυτήν την κατηγορία.

Έχεις πάρει μια ιδέα από τον κόσμο της ομάδας. ένα μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις;

Για τον κόσμο της Νίκης ότι και να πω είναι λίγο, είναι μοναδικός. Θα δώσουμε τα πάντα σε κάθε αγώνα, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, για να τους δώσουμε την χαρά που τους αξίζει. Τους χρειαζόμαστε δίπλα μας, θα παλέψουμε για την ομάδα και για τον κόσμο ώστε στο τέλος να πετύχουμε τους στόχους μας.

Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις