Φάτσης: «Συγχαρητήρια στον κ. Μπέο»

Για την ομάδα του Βόλος ΝΠΣ, την ΕΠΣΘ και τον Αχιλλέα Μπέο ρωτήθηκε και απάντησε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης στη συνέντευξή του στο Blue Heart FM. O κ. Φάτσης χαρακτήρισε άστοχη την ενέργεια της μετακίνησης της Πύδνας Κίτρους στον Βόλο, ενώ στον κ. Λασκαράκη απεύθυνε ένα ερώτημα. Στον Αχιλλέα Μπέο έδωσε συγχαρητήρια για το γεγονός ότι διοικεί την πόλη με υπογραφές άλλων.

Το σχετικό απόσπασμα των δηλώσεων του κ. Φάτση:

Για τον Βόλος ΝΠΣ

«Για μένα ήταν άστοχη η ενέργεια να έρθει μία τρίτη ομάδα στον Βόλο. Η Μαγνησία εκπροσωπείται από τέσσερις ομάδες στον 2ο όμιλο. Από τις δύο ιστορικές ομάδες της πόλης και από δύο άλλες ομάδες που εκπροσωπούν δύο άλλους δήμους του νομού, τον Αλμυρό και το Βελεστίνο. Κάποιοι λένε πως αυτή η ομάδα θα ενώσει τους Βολιώτες, εγώ διαφωνώ. Εκτός κι αν ο κοινός εχθρός ενώσει τους άλλους ή απογοητεύονται όλοι από τις ομάδες τους και μαζεύονται σ’ αυτή.

Εμείς με τον Ολυμπιακό Βόλου θα συνεργαστούμε όπου έχουμε κοινά συμφέροντα για το καλό της Νίκης. Δεν πρέπει να συγχέεται αυτό με συγχωνεύσεις. Αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Υπάρχει πρόσφατο παράδειγμα με το Πανθεσσαλικό. Και οι δύο δουλέψαμε για το καλό και των δύο.

Σύμφωνα με το νομικό τμήμα της Νίκης, το οποίο είναι το ισχυρότερο νομικό τμήμα που έχει υπάρξει ποτέ στον σύλλογο, απεφάνθη ότι έχουν γίνει πολλές νομικές παραβάσεις στο θέμα της εγγραφής της νέας ομάδας, ήμαστε υποχρεωμένοι να προστατέψουμε την ομάδα μας. Σ’ αυτή την ιστορία ο Ολυμπιακός Βόλου μας ακολούθησε. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα έχουμε βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό Βόλου»

Για την ΕΠΣΘ και τη σχέση με το νέο σύλλογο

«Εγώ θα έκανα μία ερώτηση στον κ. Λασκαράκη. Αν ήταν νομικός σύμβουλος της Νίκης κι έπεφτε στην αντίληψή του κάτι που δεν του άρεσε όπως η μετακίνηση μίας ομάδας στην Ένωση, τι θα με συμβούλευε να κάνω; Το κορόιδο;

Τώρα αν αυτή η ομάδα καταφέρει και παίξει στον ίδιο όμιλο, θα τα πούμε στο γήπεδο. Γιατί το να μετακινείται μία ομάδας την τοπική Ένωση, να βάφεται ένα γήπεδο στα χρώματά της, να ενοικιάζει το γήπεδο για 500 ευρώ, να χρησιμοποιεί το ΑΦΜ της Πύδνας και να δηλώνουν κάποιοι ότι σε δύο χρόνια θα είναι Α’ Εθνική πριν ακόμη ξεκινήσει το πρόγραμμα της Γ’ Εθνικής, είναι κάτι που δεν καταλαβαίνω. Ποιος εξασφαλίζει ότι αυτή η ομάδα θα ανέβει δύο κατηγορίες σε δύο χρόνια;»

Για τον Μπέο

«Όσον αφορά το όνομα Μπέος. Ίσως είμαι ο μοναδικός άνθρωπος στην πόλη που δεν έχω βρεθεί ποτέ μαζί του. Θεωρώ ότι είναι ένας έξυπνος άνθρωπος ο οποίος εκλέχθηκε δημοκρατικά από τους πολίτες του Βόλου. Μέχρι το 2015 ήταν δήμαρχος και υπέγραφε ως δήμαρχος από κει και πέρα διοικεί την πόλη με υπογραφές άλλων. Εγώ το μόνο που έχω να του πω είναι: συγχαρητήρια»

Απομαγνητοφώνηση: goalpost.gr

Αναλυτικά η συνέντευξη του κ. Φάτση σε μεταγενέστερη ανάρτηση

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις