Φάτσης: «Με στεναχώρησαν τα ψεματάκια του Αλεξανδρή»

Ειδική αναφορά στον μεταγραφικό σχεδιασμό και ειδικά στις περιπτώσεις των Αναστασίου και Αλεξανδρή έκανε ο Στέργιος Φάτσης στη συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του BlueHeartfm. Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής τόνισε πως τα ψεματάκια του Αλεξανδρή τον στεναχώρησαν ενώ για τον Αναστασίου ανέφερε πως ήταν πόθος της ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια.

Το σχετικό απόσπασμα των δηλώσεων:

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό

«Από τη Δ.Ε. ποδοσφαίρου του συλλόγου ορίστηκε μία επιτροπή μεταγραφών. Από την επιτροπή μεταγραφών ορίστηκαν κάποιοι άξονες στους οποίους θα κινηθεί ο σχεδιασμός.

Ο πρώτος άξονας ήταν οι παίκτες που έπρεπε πάση θυσία να παραμείνουν στην ομάδα. Εκεί είχαμε 100% επιτυχία. Όσοι θέλαμε να μείνουν, έμειναν.

Ο δεύτερος άξονας αφορούσε παίκτες που θα προσεγγίζαμε για να παραμείνουν, επίσης, στην ομάδα. Εκεί είχαμε μία επιτυχία της τάξεως του 50-60%.

Ο τρίτος άξονας ήταν για Έλληνες παίκτες που θα ερχόταν στην ομάδα και ο τέταρτος άξονας αφορούσε ξένους ποδοσφαιριστές που θα ερχόταν στην ομάδα.

Πέμπτος άξονας αφορά 2-3 κινήσεις που θα γίνουν τον Αύγουστο. Πρόκειται για καλούς ποδοσφαιριστές που ψάχνουν ομάδα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και αν δεν μπορέσουν να βρουν αυτό που αναζητούν, ρίχνοντας λίγο τις απαιτήσεις τους θα έρθουν στην ομάδα.

Έτσι λοιπόν παρέμειναν οι παίκτες που θέλαμε και επιπλέον βρήκαμε πολύ ποιοτικούς ξένους ποδοσφαιριστές που πιστεύω θα κάνουν τη διαφορά. Το Πανθεσσαλικό θα τους βοηθήσει να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους».

Για τον Αλέξανδρο Αναστασίου

«Θέλω όμως να μείνω σε δύο περιπτώσεις. Η μία περίπτωση ήταν αυτή του Αναστασίου. Ο Αλέξανδρος Αναστασίου ήταν πόθος της Νίκης τα δύο τελευταία χρόνια. Την πρώτη φορά είχε αποφασίσει να παραμείνει στον Πύρασο και την περσινή σεζόν λόγω της αλλαγής προπονητή δεν καταφέραμε να τον εντάξουμε στην ομάδα. Δυστυχώς για τον ποδοσφαιριστή η ατυχία του χτύπησε την πόρτα και σ’ ένα παιχνίδι διασκέδασης τραυματίστηκε σοβαρά. Τραυματισμός που δυστυχώς τον οδήγησε στο χειρουργείο. Αμέσως μετά του δόθηκε το δελτίο από τον Ολυμπιακό Βόλου και ταυτόχρονα αποσύρθηκε το ενδιαφέρον της άλλης ομάδας της Μαγνησίας. Κι εδώ είναι η διαφορά του να είσαι Νίκη Βόλου. Εμείς μείναμε δίπλα στο παιδί, με συντονισμένες κινήσεις της διοικούσας επιτροπής καλύφθηκε το ποσό της επέμβασης και πιστεύουμε πως ο Αλέξανδρος θα επιστρέψει δυνατός πριν ακόμη τον 2ο γύρο του πρωταθλήματος. Είναι ένα παιδί που θα αγαπηθεί από τον κόσμο της Νίκης».

Για τον Στέλιο Αλεξανδρή

«Η άλλη περίπτωση, είναι αυτή που με στεναχώρησε. Ήταν αυτή του Στέλιου Αλεξανδρή. Ο Στέλιος Αλεξανδρής στην πρώτη μας επαφή μας είπε ότι λόγω της σχολής του δεν μπορεί να παρακολουθήσει το πρόγραμμα των διπλών προπονήσεων που θα εφαρμοστούν από φέτος. Υπήρχε και μία διαφορά στο οικονομικό. Ήταν ένας παίκτης που τον ήθελε η ομάδα και γι’ αυτό έγινε μία επαναπροσέγγιση. Πάλι υπήρχε διαφωνία και μας δήλωσε ότι θέλει να φύγει από την ομάδα. Του είπαμε να μας φέρει το δελτίο μεταβολής και μας είπε ότι θα πάει στον Αήττητο Σπάτων. Του το υπέγραψα προσωπικά και του ευχήθηκα ότι καλύτερο. Πριν φύγω για διακοπές με ξαναπήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι θα πάει αλλού γιατί τον κορόιδεψαν με την προκαταβολή. Τον ρώτησα που θα πάει και μου απάντησε στον ΠΑΟ Βάρδας. Του είπα ότι ο ΠΑΟ Βάρδας είναι στην Πελοπόννησο και τον ρώτησα πως θα παρακολουθεί τη σχολή του; Όντως μας έφερε το δελτίο μεταβολής με το όνομα της ομάδας του ΠΑΟ Βάρδας πάνω και το υπέγραψε ο αντιπρόεδρος. Μάλιστα μου είπε ότι τα έχει βρει σε όλα και τα λεφτά είναι καλά. Και τελικά κατά τη διάρκεια των διακοπών μου βλέπω πως ανακοινώθηκε από τον Αλμυρό. Το γεγονός αυτό με στεναχώρησε προσωπικά, όχι γιατί πήγε στον Αλμυρό, με στεναχώρησε όλη αυτή η συμπεριφορά. Τα ψεματάκια αυτά με στεναχώρησαν. Εγώ του εύχομαι το καλύτερο για την καριέρα του»

Απομαγνητοφώνηση: goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις