Ισόπαλος ο Ρήγας στη Φιλιππιάδα, 1-1 με τον Εθνικό

Ο Ρήγας Φεραίος στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα του Εθνικού Φιλιππιάδας, δεν κατάφερε να κερδίσει. Η ομάδα του Ρήγα, παρόλο που προηγήθηκε στο σκορ (0-1)…

…δεν κατάφερε να κρατήσει το σκορ και έτσι αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1). Ο αγώνας διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Φιλιππιάδας στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Στο πρώτο ημίχρονο στο 27′ ο Μαλάκος επιχείρησε το σουτ, ακολούθησε η ασθενής απόκρουση του Σιαράβα, την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Κεμάλι ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του (0-1). Σχεδόν δεκαπέντε λεπτά αργότερα (στο 40′), ήρθε η απάντηση από την ομάδα του Εθνικού Φιλιππιάδας. Ο Γήτας εκτέλεσε το φάουλ και ο Δάρδας με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα.
Στο δεύτερο μέρος στο 66′ ο Γήτας επιχείρησε το απευθείας φάουλ, αλλά ο Κεφαλάς έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Στην επόμενη φάση (στο 67′) πρωταγωνιστής ήταν και πάλι ο τερματοφύλακας του Ρήγα, ο οποίος απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια σε κόρνερ το κοντινό πλασέ του Τσακανίκα. Η τελευταία καλή φάση του παιχνιδιού (στο 69′), ανήκε στην ομάδα του Εθνικού. Ο Γήτας έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι της εστίας του Ρήγα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ: Σιαράβας, Γιαννούλης, Διαμαντόπουλος, Δάρδας, Πάνος (46΄λ.τρ.Μαλλάτος), Γατσέλος, Κολιάκης (77΄Κολιός Γ.), Τσακανίκας, Μπενίσκος, Γήτας, Φώτης.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βαρουζέρης, Γουτούλης, Ναουμίδης, Αλεξίου, Μπίκας (75΄Μιχολίτσης), Τσίπης, Μαλάκος (70΄Γούτσιος), Ζενούνι, Κεμάλι (87΄Γεωργατζής)

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις