Φιλική “εξάρα” του Ολυμπιακού Β. στον Πηλέα

Νικηφόρο ήταν και το δεύτερο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των «ερυθρολεύκων», εν όψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Το βολιώτικο συγκρότημα νίκησε με 6-1 τον Πηλέα στο ΕΑΚ Βόλου, με τη διαφορά δυναμικότητας να είναι εμφανής, παρότι ο Ολυμπιακός δεν είχε πολύ καλή απόδοση και η εμφάνιση της ομάδας

ήταν κατώτερη από εκείνη στο πρώτο φιλικό με τον Παγασητικό.
Αξίζει να σημειώσουμε πως με τον Ολυμπιακό αγωνίστηκε για 29 λεπτά (ξεκίνησε στο βασικό σχήμα και πέτυχε μάλιστα και γκολ), ο 22χρονος αμυντικός Λάζαρος Γελαδάρης, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στον Πιερικό (27 συμμετοχές).
Δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Σκανδάλης και Καράμπελας.
Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα έχασε πέναλτι στο 5′, όταν ο Λούγκος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κούτσικο (ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έπαιξε με τον Πηλέα), για να μείνει πίσω στο σκορ στο 15′. Ο Δημόπουλος κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε εύστοχα ο Παπαπορφυρίου, γράφοντας το 0-1.
Στο 21′ ο Ολυμπιακός κέρδισε δεύτερο πέναλτι σε ανατροπή του Καρβούνη μέσα στην περιοχή του Πηλέα, αυτή τη φορά ο Μέμος ήταν εύστοχος, γράφοντας το 1-1.
Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός πέτυχε δύο τέρματα και συγκεκριμένα στο 23′ με τον Γελαδάρη με σουτ και στο 34′ με τον Αλαμάνη μέσα από την περιοχή.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός πέτυχε άλλα τρία τέρματα. Ο Γιώργος Θέος στο 57′ και στο 67′ με ισάριθμα σουτ έκανε το 5-1, για να κλείσει το σκορ στο 87′ με αυτογκόλ του Δεδούση.
Επόμενο φιλικό για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι αυτό με το Βελούχι, το οποίο θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 20/8 στις 18.30 στο Πανθεσσαλικό.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. (Α’ μέρος): Καραγκιολίδης, Γελαδάρης (29′ Φραγκογιάννης), Αγγελής, Πατσής (29′ Ζάχος), Παπαϊωάννου, Λούγκος, Δ. Κόκας, Καρβούνης, Μένος, Αλαμάνης, Σέττος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Β’ μέρος): Καραγκιολίδης (67′ Κωνσταντίνου), Καραμπάς, Α. Κόκας, Κραγιόπουλος, Νόνης, Τόσκας, Βασίλιεβιτς, Βαρούχας (83′ Πολυχρονιάδης), Ευθυμιάδης, Θέος, Σεχολάρι.
ΠΗΛΕΑΣ: Κούτσικος, Χιούσι, Σιαμέτης, Αντζούρης (55′ Αλβανόπουλος), Βαρσαμάς (73′ Λαντί), Δεδούσης (88′ Αναστασόπουλος), Παπαπορφυρίου (61′ Μπάτης), Τσελεπίδης (50′ Μπατσικώστας, 78′ Τσακίρης), Θάνος (85′ Κωνσταντέλος), Μαγγιώρος (52′ Καμπέρης), Δημόπουλος (70′ Ζανής).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις