Αποκτά Γελαδάρη ο Ολυμπιακός Βόλου

Στο σημερινό φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Πηλέα αγωνίστηκε για 30 λεπτά (ξεκίνησε στο ματς) ο Λάζαρος Γελαδάρης. Μάλιστα, πέτυχε και το δεύτερο τέρμα του Ολυμπιακού στο 23′ στη νίκη των «ερυθρολεύκων» με 6-1. Πρόκειται για 21χρονο αμυντικό (γεννήθηκε στις 8/12/1995) και αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας, αλλά και ως αριστερός μπακ.

Πέρυσι φόρεσε την φανέλα του Πιερικού, ως βασικός. Συγκεκριμένα πραγματοποίησε 27 συμμετοχές και τον ποδοσφαιριστή γνωρίζει πολύ καλά ο Μιχάλης Ζιώγας, καθώς οι δυο τους συνεργάστηκαν πέρυσι στην ομάδα της Κατερίνης.
Ο Γελαδάρης σε ηλικία 17 χρονών (περίοδος 2102-13) αγωνίστηκε στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στην Δ’ Εθνική, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Παρέμεινε στην ομάδα του Αχιλλέα άλλες δύο χρονιές, παίζοντας σε 20 παιχνίδια στην Γ’ Εθνική, ενώ την περίοδο 2015-16 αγωνίζεται στην Πύδνα, καταγράφοντας 12 συμμετοχές. Πάντως, η πιο παραγωγική του χρονιά ήταν η περσινή στον Πιερικό.
Ο Ολυμπιακός αναμένεται να προχωρήσει στην απόκτηση του Γελαδάρη και άμεσα θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς διοικούσας επιτροπής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις