Τσαγκάρης: Η άνοδος δεν τελείωσε για την Χαλκίδα

Ο Πρόεδρος της Χαλκίδας, Γιώργος Τσαγκάρης διαβεβαιώνει τον κόσμο της ομάδας πως η ομάδα έχει κάνει όλες τις ενέργειες για άνοδο στη Football League!
Αναλυτικά, η δήλωση του Τσαγκάρη, παρά την ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Ο πρόεδρος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ διαβεβαιώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας, πως έχει προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, για την διασφάλιση των κεκτημένων δικαιωμάτων μας όσο αφορά την άνοδό μας στη Football League.
Η συμμετοχή στην δεύτερη επαγγελματική κατηγορία άλλωστε, θα κριθεί για όλους μας αρχικά ενώπιον του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ την Τρίτη 22/08 κι εν συνεχεία την Πέμπτη 31/08 στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, όπου θα τελεσιδικήσουν οι αδειοδοτήσεις των ομάδων.
Η ομάδα μας με δύο νομικούς συμβούλους έχει σχεδιάσει την στρατηγική στην οποία κινείται και σας διαβεβαιώνω πως οι πιθανότητές μας για την επίτευξη του στόχου που έχουμε θέσει τους τελευταίους μήνες, είναι περισσότερες από πότε.
Να έχετε εμπιστοσύνη σε εμένα και στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, γιατί πολύ σύντομα θα κληθούμε όλοι να αποδείξουμε το πόσο πραγματικά κοντά είμαστε στον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ.
Τέλος για ότι έχει συμβεί και θα συμβεί από εδώ και πέρα, να θεωρείτε υπεύθυνο εμένα.
Μετά τιμής
Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Τσαγκάρης