Στον Άνθιμο Γαζή ο Άρης Ντουκόλη

Μία ακόμη σημαντική κίνηση για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ έκανε η νέα διοίκηση του Άνθιμου Γαζή, αφού συμφώνησε με τον έμπειρο επιθετικό Άρη Ντουκόλη.


Ο 32χρονος επιθετικός είναι γνωστός στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από τα πολλά χρόνια παρουσίας, όντας δεινός σκόρερ και σπεσιαλίστας στις στημένες φάσεις. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον Α.Ο Χιλιαδούς, ενώ αγωνίστηκε με επιτυχία σε Ολυμπιακό Βόλου (2006), σε ΑΕ Διμηνίου (Δ’ Εθνική), Ηρακλή Βόλου (20 γκολ σε 18 αγώνες), Δάφνη (21 γκολ) με τελευταίο του σταθμό τον Σαρακηνό όπου και αγωνίστηκε πέρυσι μέχρι και τον Ιανουάριο όταν και σταμάτησε για επαγγελματικούς λόγους.
Ο Ντουκόλης διακρίνεται για το δυναμικό του παιχνίδι, την άρτια τεχνική του κατάρτιση αλλά και το ήθος του. Με αυτή την μεταγραφή ο σύλλογος ενισχύει την επιθετική του γραμμή που ήδη απαρτίζεται από τους Γεωργιάδη, Τζήμα, Τσατσαρώνη, και Φ. Παπαδόπουλος με τον κόουτς Παναγιώτη Κουρούπη να τρίβει τα χέρια από ικανοποίηση.
Επίσης, η ομάδα των Μηλεών έχει ήδη έρθει σε καταρχήν συμφωνία με άλλους τρείς έμπειρους ποδοσφαιριστές, γίνονται προσπάθειες να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες με τις ομάδες που ανήκουν ώστε να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές τους, οι οποίες αναμένεται να είναι και οι τελευταίες. Ήδη η ομάδα των Μηλεών βρίσκεται σε ρυθμούς προετοιμασίας, η οποία ξεκίνησε με μεγάλη συμμετοχή από τους ποδοσφαιριστές και με πολύ διάθεση.
Τέλος, το πρώτο φιλικό τέστ θα δοθεί την Τετάρτη 23/8 με αντίπαλο τον Ηρακλή Βόλου στο γήπεδο της Γατζέας, ενώ την ίδια μέρα θα μοιραστεί από την διοίκηση αθλητικό υλικό και ιματισμός ενώ θα ακολουθήσει ο καθιερωμένος αγιασμός με παρούσα όλη την διοίκηση του συλλόγου αλλά και τους τοπικούς φορείς που φέτος βρίσκονται όλοι δίπλα σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια ώστε ο σύλλογος να καθιερωθεί στην Α’ τοπική κατηγορία.