Φουλάρει τις μηχανές ο Ηρακλής Βόλου

Αισιόδοξα μηνύματα από την προετοιμασία της ομάδας

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Ηρακλή Βόλου που ξεκίνησε προετοιμασία εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Απώτερος στόχος της διοίκησης και του προπονητικού τιμ είναι να δοθεί το βάρος σε νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι συνδυαστικά με τους έμπειρους παίκτες που είναι ενταγμένοι ήδη στο δυναμικό της ομάδας, θα αποτελέσουν το «βαρύ πυροβολικό» την σεζόν που διανύουμε.

Ήδη τα πρώτα δείγματα, σύμφωνα με τον προπονητή του Ηρακλή Βόλου Βαγγέλη Τσουκάλη είναι θετικά, καθώς ποδοσφαιριστές όπως ο νεαρός Γιάννης Κακάλιας κέρδισαν τις εντυπώσεις στο πρώτο φιλικό παιχνίδι που έδωσε η ομάδα κόντρα στην Ακρόπολη Σέσκλου.

dsojojsks

 

Ο προπονητής του Ηρακλή Βόλου Βαγγέλης Τσουκάλης με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Κακάλια

Θα πρέπει να σημειωθεί με τη φανέλα του Ηρακλή Βόλου θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Ανδρέας Κατσικαδάμος, ενώ μέχρι το Σεπτέμβριο η διοίκηση προσανατολίζεται να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας με άλλους τρεις τουλάχιστον ποδοσφαιριστές.

Σε αγωνιστικό επίπεδο συνεχίζονται στο μεταξύ τα φιλικά. Το Σάββατο 19 Αυγούστου ο Ηρακλής Βόλου θα αγωνιστεί κόντρα στον Σαρακηνό ενώ ακολουθούν τα φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο της προετοιμασίας με Ανθιμο Γαζή στις 23 Αυγούστου, με Πανιώνιο στις 26 Αυγούστου και με Μαγνησιακό στις 30 Αυγούστου.

Λειτουργία των Ακαδημιών

Τέλος ανακοινώνεται πως παράλληλα έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές για τις Ακαδημίες του Ηρακλή Βόλου. Οι γεννηθέντες από το 2001-2010 μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του Συλλόγου που βρίσκονται στην οδό Κυρίλλου 65 (έναντι εργοστασίου ΜΕΤΚΑ) ή να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2421086025 και 6974837047 για περισσότερες πληροφορίες.

Δελτίο Τύπου Ηρακλή Βόλου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις