Εγγραφές και προπονήσεις μεταβατικής περιόδου για την ακαδημία μπάσκετ της Νίκης (video)

Στο στάδιο των προπονήσεων της μεταβατικής περιόδου βρίσκεται η ακαδημία καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, προπονήσεις που διεξάγονται υπό τις οδηγίες του coach Ανδρέα Τσιριγωτάκη και κάτω από την επίβλεψη του υπευθύνου των υποδομών coach Χρήστου Αθανασιάδη. Παράλληλα, έχουν αρχίσει οι εκπομπές για παιδιά 5 έως 18 ετών ενώ οι προπονήσεις αρχίζουν στις 28 Αυγούστου στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας που θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά από την ακαδημία της Νίκης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και βίντεο από τις προπονήσεις της μεταβατικής περιόδου:

Τη νέα σεζόν (2017-2018) η ακαδημία της ομάδα μας θα χρησιμοποιήσει κατά αποκλειστικότητα το κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας, το οποίο έχει καθαριστεί και ανακαινισθεί από τη Νίκη Βόλου (ευχαριστούμε τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΗ, Αναπαύσεως 8-10, τηλ. 2421066779, για τη χορηγία χρωμάτων και άλλων υλικών).

Οι εγγραφές για παιδιά από 5 έως 18 ετών έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ οι προπονήσεις αρχίζουν στις 28 Αυγούστου στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας (ένα αρχικό πρόγραμμα προπονήσεων θα βρείτε στο 1ο σχόλιο).

Δείγμα από προπονήσεις μεταβατικής περιόδου της ακαδημίας μπάσκετ της Νίκης Βόλου, υπό της οδηγίες του coach Ανδρέα Τσιριγωτάκη και κάτω από την επίβλεψη του υπευθύνου των υποδομών coach Χρήστου Αθανασιάδη.

Περισσότερες πληροφορίες στους:

Χρήστο Αθανασιάδη (Υπεύθυνος Ακαδημίας) 6980 283 394
Μιχάλη Τσιντσίνη (Υπεύθυνο Επικοινωνίας) 6947 688 550

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις