Τα γάντια του Ερμή στον Ελ. Αλπάκη

Την ανακοίνωση του νεαρού τερματοφύλακα Ελευθέριου Αλπάκη, έκανε η ομάδα του Ερμή, τονίζοντας πως κατά αυτό τον τρόπο συμπληρώνεται το ρόστερ, σε ότι έχει να κάνει με τη νευραλγική θέση κάτω από τα δοκάρια.
Ταυτόχρονα ευχαριστεί την ομάδα της Δάφνης, από πού προέρχεται ο νεαρός Αλπάκης και ιδιαίτερα…

τον πρόεδρο κ. Τσάτσο Ιωάννη, για την παραχώρηση του νεαρού τερματοφύλακα, αλλά και την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο συλλόγων, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση…
“Ολοκληρώθηκε και τυπικά η υπόθεση τερματοφύλακα στο νευραλγικό πόστο του ρόστερ στον Α.Σ. ΕΡΜΗ.
Ο νεαρός τερματοφύλακας Αλπάκης Ελευθέριος είναι γεννημένος τις 20/1/1999 με αγωνιστικές παραστάσεις της ερασιτεχνικής κατηγορίας.
Προέρχεται από τον σύλλογο Α.Ο.Β. Δάφνη και εντάχθηκε στον σύλλογο Α.Σ. Ερμή για τη σεζόν 2017/2018.
Τόσο για τον Ερμή αποτελεί σημαντική ενίσχυση, μιας και οι επόμενοι τερματοφύλακες του συλλόγου είναι γεννημένοι το 2004, όσο και για τον ίδιο, όπου θα αποτελεί το νούμερο “ένα” κάτω από τα δοκάρια και θα λάβει μία γεμάτη αγωνιστική χρονιά, ώστε να εξελιχθεί μέσα από συνεχόμενη αγωνιστική δράση.
Ο Α.Σ. ΕΡΜΗΣ Βόλου καλωσορίζει το νεαρό τερματοφύλακα Αλπάκη Ελευθέριο, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία τη νέα χρονιά.
Επίσης, ευχαριστεί την διοίκηση του Α.Ο.Β. Δάφνης και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Τσάτσο Ιωάννη για την παραχώρηση του νεαρού τερματοφύλακα και την έναρξη της κοινής συνεργασίας μεταξύ των δύο συλλόγων.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις