Συγχαρητήριες ανακοινώσεις για την εκλογή Λασκαράκη στην Ε.Ε. της ΕΠΟ

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Η εκλογή του προέδρου της ΕΠΣΘ, κ. Λασκαράκη, στην Ε.Ε. της ΕΠΟ, προκάλεσε «τσουνάμι» συγχαρητήριων ανακοινώσεων από σωματεία και θεσμούς που συνδέονται με το τοπικό Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Συγχαρητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν οι κάτωθι:

ΕΠΣΘ

Το ΔΣ της ΕΠΣΘ με ιδιαίτερη χαρά αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί τον Πρόεδρο του, Περικλή Λασκαράκη, για την εκλογή του στην ΕΕ της ΕΠΟ και μάλιστα στην ιδιαιτέρως σημαντική θέση του Ταμία της Ομοσπονδίας.

Η εκλογή του αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και αναμφίβολα προσδίδει κύρος την ιστορική Ένωση μας. Είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι η πορεία του στην ΕΠΟ θα είναι ανάλογη των ημερών του στην ΕΠΣΘ, πάντοτε με γνώμονα τα συμφέροντα της Ενώσεως και φυσικά του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.

Καλή δύναμη Πρόεδρε!!!

Τα Μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Θεσσαλίας

ΑΣ ΒΟΛΟΣ 2004

Η Διοίκηση του Α.Σ. ΒΟΛΟΣ 2004 συγχαίρει θερμά τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας, κ. Περικλή Λασκαράκη, για την εκλογή του στην νέα Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ με την παράταξη του κ. Γραμμένου. Η εκλογή του κ. Λασκαράκη με 48 ψήφους αποτελεί μεγάλη τιμή για το Μαγνησιώτικο ποδόσφαιρο.

Είμαστε βέβαιοι πως η παρουσία του στα διοικητικά της Ομοσπονδίας, στο πλευρό του νέου προέδρου της ΕΠΟ, θα συνδυαστεί με την αλλαγή σελίδας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα οδηγήσει σε καλύτερες μέρες το άθλημα.

Ευχόμαστε στο νέο πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Βαγγέλη Γραμμένο, στον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Θ. κ. Περικλή Λασκαράκη, και στη νέα διοίκηση της ΕΠΟ καλή δύναμη και μία δημιουργική και επιτυχημένη θητεία.

Α.Σ. ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Σ. “Η Αγία Άννα” συγχαίρουν τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Θ. κ.Λασκαράκη Περικλή για την εκλογή του στην εκτελεστική επιτροπή της Ε.Π.Ο και του εύχονται καλή επιτυχία στο έργο του. Η επιλογή του από τον νέο πρόεδρο της Ε.Π.Ο κ.Γραμμένο Βαγγέλη για τη θέση του ταμία, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την περιοχή μας.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Το Δ.Σ. Του Σ.Π.Π. Μαγνησίας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Θ. Κο Λασκαράκη Περικλή για την εκλογή του στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ με την παράταξη του Βαγγέλη Γραμμένου,και μάλιστα στην ιδιαιτέρως σημαντική θέση του Ταμία της Ομοσπονδίας. Αποτελεί τιμή για το Μαγνησιώτικο ποδόσφαιρο η παρουσία του προέδρου της Ένωσης μας στο κέντρο αποφάσεων του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Είμαστε σίγουροι ότι θα συμβάλει τα μέγιστα για το καλό του Ελληνικού και του Μαγνησιώτικου ποδοσφαίρου.

Είμαστε βέβαιοι όλοι στο δ.σ. του συνδέσμου μας ότι θα είσαι αρωγός στις προτάσεις μας για την αναβάθμιση και την καθιέρωση του ρόλου του προπονητή.

Πρόεδρε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σου.

 

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ

Ο Α.Ε.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ συγχαίρει τον πρόεδρο της ΕΠΣΘ κ. Περικλή Λασκαράκη για την εκλογή του στην Ε.Ε. της ΕΠΟ στο πλευρό του κ. Βαγγέλη Γραμμένου.
Η εκλογή του εκπροσώπου της ΕΠΣΘ αποτελεί τιμή για το ποδόσφαιρο του νομού μας, ενώ πιστεύουμε ότι αυτή η Διοίκηση θα συμβάλλει στην ισονομία και δικαιοσύνη που σίγουρα έχει ανάγκη το ποδόσφαιρό μας, επαγγελματικό και ερασιτεχνικό.
Καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας.
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ
“ΔΙΑΓΟΡΑΣ”
ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ

*Η δημοσίευση θα ανανεώνεται σε κάθε νέα συγχαρητήρια ανακοίνωση

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις