Με Διγενή Νεοχωρίου την Κυριακή (20/08, 18:30) – Πριν τον Ολυμπιακό επιστρέφουν οι ξένοι

Τον Διγενή Νεοχωρίου θα αντιμετωπίσει η Νίκη Βόλου στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, στις 17 Σεπτεμβρίου. Η φιλική αναμέτρηση είναι θα είναι προπονητικού χαρακτήρα και θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Αυγούστου, στις 18:30, στο γήπεδο της Κερασιάς.

Οι «Τρικαλινοί» αναμένεται να είναι μία από τις αντιπάλους της Νίκης στο πρωτάθλημα καθώς εκτός απροόπτου θα είναι στον ίδιο όμιλο. Στον πάγκο το Διγενή βρίσκεται ένας παλιός γνώριμος των κυανολεύκων, ο Θάνος Θεοδώρου, ο οποίος έχει διατελέσει τεχνικός διευθυντής στη βολιώτικη ομάδα.

Οι Μπούις και Ξηροφώτος δεν θα έχουν και πάλι στη διάθεσή τους, τους Ουκρανούς Γιάκοβλεφ και Ντόλγκι καθώς και τον Ρώσο Σούσκιν, οι οποίοι έχουν μεταβεί στην πατρίδα τους για να τακτοποιήσουν τις τελευταίες γραφειοκρατικές λεπτομέρειες. Η επιστροφή τους αναμένεται την Τρίτη ή την Τετάρτη (22 ή 23/08) και δύσκολα θα χρησιμοποιηθούν και στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου. Για τον Βασίλιεφ, τεχνική ηγεσία και διοίκηση αποφάσισαν να μην ενεργοποιήσουν την συμφωνία μαζί του και στη θέση του να αποκτηθεί Έλληνας στόπερ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις