Φιλική νίκη με 3-0 επί του ΑΟ Σελλάνων για Γ.Σ. Αλμυρού

Σε καλό δρόμο έδειξε πως βρίσκεται ο Γ.Σ. Αλμυρού, καθώς στο φιλικό που έδωσε με τον ΑΟ Σελλάνων στο Προάστιο νίκησε με 0-3. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη ήταν σαφώς ανώτερη, όπως άλλωστε μαρτυρά και στο σκορ και πέτυχε άνετη νίκη, στο πρώτο φιλικό που έδωσε εκτός έδρας (είχαν προηγηθεί οι εντός έδρας αναμετρήσεις με Σαρακηνό και ΝΠΣ «Βόλος»).

Από την άλλη πλευρά ο ΑΟ Σελλάνων είχει την ευκαιρία να διαπιστώσει τις αδυναμίες του, σε ένα ακόμη δυνατό φιλικό, το δεύτερο της προετοιμασίας του και το πρώτο μπροστά στο κοινό του.
Μία εβδομάδα μετά το επιτυχημένο τεστ στην έδρα του Διγενή, οι «κυανόλευκοι» του Λάμπρου Καλογεράκη επέλεξαν έναν ακόμη αντίπαλο που θα βρουν απέναντί τους στο πρωτάθλημα, έκαναν αρκετές αλλαγές και έδειξαν ότι ακόμη χρειάζονται δουλειά στην ομοιογένεια.
Μόλις στο 10′ ο Κώστας Κυπτίου άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους που πλάσαρε ανενόχλητος για το 0-1.
Παρά την ψυχρολουσία, ο ΑΟ Σελλάνων προσπάθησε να αντιδράσει, έχοντας και σε αυτό το ματς «κινητήριό» του «μοχλό» τον Γιώργο Κοντό που σούταρε στο 12′ λίγο άουτ.
Στο 16′ ο Γ.Σ. Αλμυρού πέτυχαν και δεύτερο τέρμα χάρη σε δυνατό σουτ του Κοτσιαρίδη.
Ακολούθησε παιχνίδι κέντρου με τις ομάδες να μην μπορούν να συνεχίσουν σε υψηλούς ρυθμούς
Τελικά στην επανάληψη ο Κοντοβάς στο 49′ έγραψε το τελικό 0-3, με τις αλλαγές να μην επιτρέπουν την εξέλιξη του ματς να συνοδευτεί από δάφνες ποιότητας.
ΑΟ Σελλάνων: Παπαποστόλου. Μετούσι, Κούρκουλας. Αρχοντής, Βουτσελάς, Κοντός, Θεοδωρόπουλος, Χάδιαρης, Μπακρατσάς, Νικολάου, Μαρούδας.
Αγωνίστηκαν και οι Τσιμουράκος, Δανιήλ Κλιάφας, Ζαραμπούκας Νταλούμης, Φακίτσας, Μερεντίτης. Γιαγιάκος Ξανθόπουλος, Παπαδημητρίου
Γ.Σ. Αλμυρού: Τσομπανόπουλος (48′ Σταυράκης), Καψιώτης (48′ Φαράντος), Μπαρούτας (48′ Τσιάτσιος). Κυριάκος (48′ Δημουλάς). Στουρνάρας, Σαββίδης, Βούλγαρης (48′ Θωμαΐδης), Κoτσιαρίδης (46 ́ Κρανάς), Κοντοβάς, Κιπτίου (48′ Βουτσίτσεβιτς), Φλίγκος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις