Ανώτερος και πιο έτοιμος ο Μαγνησιακός, στο φιλικό με Δάφνη

Φιλική αναμέτρηση έδωσαν χθες Μαγνησιακός και Δάφνη στο γήπεδο Δημητρίας, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 4-2, υπέρ του ανώτερου και πιο έτοιμου Μαγνησιακού. Για την ομάδα του Βασίλη Πανόπουλου, αυτή ήταν η καλύτερη εμφάνιση, καθώς συνοδεύτηκε από την επίτευξη των πρώτων τερμάτων στις φιλικές αναμετρήσεις, αλλά…

το βασικότερο είναι ότι εφαρμόστηκαν όσα ζήτησε ο προπονητής μέσα από τις προπονήσεις και τις ασκήσεις τακτικής που έγιναν όλη την εβδομάδα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
Από την άλλη πλευρά, δύο διαφορετικά αγωνιστικά πρόσωπα παρουσίασε η Δάφνη, που ήταν καλύτερη στο δεύτερο μέρος από ότι στο πρώτο, καθώς τότε οι ποδοσφαιριστές της βρήκαν ρυθμό κι απέδωσαν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.
Για την ομάδα του Σταύρου Σταμπουλή, όπως κι ίδιος τόνισε σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, υπάρχει αρκετός δρόμος κι αρκετή δουλειά μέχρι να φτάσει η ομάδα στα επιθυμητά επίπεδα, κάτι το οποίο θα συμβεί όταν ενσωματωθούν στο ρόστερ απόντες ποδοσφαιριστές, που αποτελούν σημαντικές επιλογές
Τα γκολ σημείωσαν της αναμέτρησης σημείωσαν για το Μαγνησιακό οι Μυλωνάς με σουτ το 1-0 από κάθετη του Μάιπα στο 26′ και στο επόμενο λεπτό ο Δεμίρης με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 39′ ο Προβιάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 3-0 και στο 55′ ο Μυλωνάς με προβολή έκανε το 4-0.
Για την ομάδα της Δάφνης και τα δυο γκολ σημείωσε ο Ευαγγελός στο 72′ κι 84′ με πλασέ και τις δυο φορές.
Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο προπονητής του Μαγνησιακού Βασίλης Πανόπουλος δήλωσε τα εξής:
“Είμαι χαρούμενος διότι από το πρώτο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές μας αντιμετώπισαν το παιχνίδι έτσι όπως είχαμε πει και δουλέψαμε κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας.
Πρεσάραμε στο μισό γήπεδο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και πετύχαμε τα πρώτα μας γκολ στα παιχνίδια προετοιμασίας. Στο δεύτερο ημίχρονο, όπου έγιναν πολλές αλλαγές, έπεσε ο ρυθμός κι επειδή ταυτόχρονα η Δάφνη ήταν καλύτερη, ισορρόπησε το παιχνίδι.
Σε γενικές γραμμές θα ήθελα να επαναλάβω ότι είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών.
Ο προπονητής της Δάφνης Σταύρος Σταμπουλής, ανέφερε σχετικά με την αναμέτρηση:
“Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και στα δύο φιλικά που παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κακοί κι ανεβάζαμε σταδιακά την απόδοση. Είχαμε πολλές ελλείψεις στο ρόστερ καθώς κάποια παιδιά, τα οποία αποτελούν βασικές επιλογές της ομάδας, απουσιάζουν λόγω εργασίας, αλλά κι εξαιτίας τραυματισμών.
Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά έχουμε ακόμη πολύ δουλειά, μέχρι την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων”.
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βίτσος, Κρανιάς, Χατζητρακόσια, Προβιάς, Δοδοντζίδης, Γκέρτσος, Μάιπας, Οικονόμου, Δεμίρης, Μυλωνάς, Βασιλείου
Χρόνο πήραν οι Μιχαλόπουλος, Λιάρος, Τσιγαρίδας, Αντωνόπουλος, Σκέρντι, Γκάγκας, Βαρελόπουλος, Πέτρου
ΔΑΦΝΗ: Κοντοστάθης (35′ Ξανθάς, 70′ Αβδελάς), Κουσιαλάκης (65′ Σταμπούλογλου) Τερλεξής, Βολιώτης, Αυλογιάρης, Παπαστεργίου (80′ Γιωρ. Τσαρέλας), Γεωργίου (65′ Ευαγγελός), Απ. Τσαρέλας, Μαρέδης (70′ Μαρινόπουλος), Μόσχοβος (80′ Σαραντόπουλος)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις