Αποχωρήσεις με το “καλημέρα” στην ΑΕΛ

Άρχισαν οι αποχωρήσεις με το… καλημέρα στην ΑΕΛ!
Οι βυσσινί ανακοίνωσαν το προαναγγελθέν διαζύγιο με τον Ντοντό, ο οποίος το τελευταίο 20ήμερο είχε υποπέσει σε σωρεία πειθαρχικών παραπτωμάτων, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, και ουσιαστικά μετρούσε ώρες.

Παράλληλα, η ΠΑΕ έκανε γνωστό πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Κουτσιανικούλη-Λαμπρόπουλο για τη λύση των συμβολαίων τους. Αξίζει να σημειωθεί πως ο «Κούτσια» αγωνίστηκε χθες απέναντι στον Ολυμπιακό και μάλιστα φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού!

Αναλυτικά η ανακοίνωση
«1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι μετά από συζήτηση που είχε ο Ντοντό με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Σωτήρη Μάρκου, συμφωνήθηκε η από κοινού λύση του συμβολαίου με τον βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί τα αμέσως επόμενα 24ωρα.
2. Η ΠΑΕ ΑΕΛ δια του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Σωτήρη Μάρκου βρίσκεται σε συζητήσεις για την από κοινού λύση των συμβολαίων με τους διεθνείς έλληνες ποδοσφαιριστές Βασίλη Κουτσιανικούλη και Ανδρέα Λαμπρόπουλο.
3. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα συμπληρωθούν τα κενά στο προπονητικό team της ομάδας, ώστε να ενισχυθεί το έργο του κ. Paus».