Τ. Αλιάτης: “Έχω χρέος να υπηρετώ την ομάδα που μεγάλωσα κι έγινα γνωστός…” (Video)

Για όλα τα θέματα της ομάδας του Θησέα, αλλά και γενικότερα για το τοπικό ποδόσφαιρο, μίλησε ο πρόεδρος της ομάδος της Αγριάς, Τάκης Αλιάτης, στην κάμερα του “goalpost.gr”. Με τον δικό του άμεσο κι αυθεντικό τρόπο, δεν κρύφτηκε πίσω από τα λόγια, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός. Αναλυτικότερα…

έκανε λόγο για τον τρόπο με τον οποίο συγκροτήθηκε το ρόστερ, για την επιλογή του προπονητή, για το ποια θα είναι η εξέλιξη της ομάδος όσον αφορά στην προετοιμασία της και φυσικά τους στόχους της νέας χρονιάς.
Μίλησε σχετικά με τις εργασίες που έχουν γίνει στο γήπεδο, αλλά και για τα μελλοντικά σχέδια που θα αναμορφώσουν το γήπεδο της Αγριάς τόσο στον αγωνιστικό του χώρο, όσο κι εξωτερικά. Αποκάλυψε τις κινήσεις που γίνονται για τη δημιουργία νέας ομάδας, στην οποία θα απορροφηθούν παιδιά των ακαδημιών, αλλά προανήγγειλε και την δημιουργία ακαδημίας κοριτσιών.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση αποκάλυψε ποια είναι τα κίνητρα που τον οδήγησαν να ασχοληθεί παραγοντικά με το ποδόσφαιρο κι ολοκλήρωσε τη συνέντευξη του με τις υχές και τις προσδοκίες του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Αναλυτικά όλα όσα εξαιρετικά ενδιαφέροντα είπε ο Τάκης Αλιάτης στο βίντεο που ακολουθεί…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις