Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για τη Δάφνη, με Κ. Στραβέλα και Χρ. Ξανθά

Δύο σημαντικές μεταγραφές ποδοσφαιριστών για την ομάδα της Δάφνης, εκ των οποίων η μία στη νευραλγική θέση του τερματοφύλακα. Πρόκειται για τον εμπειρότατο Κυριάκο Στραβέλα και τον ταλαντούχο Χρήστο Ξανθά. Παρουσίες όπως των δύο ποδοσφαιριστών είναι πολύτιμες για το νεανικό σύνολο του Σταύρου Σταμπουλή, καθώς θα μπορέσουν να αποτελέσουν…

τη βάση πάνω στην οποία θα στηθεί η ομάδα σε συνεργασία με τους υπόλοιπους έμπειρους ποδοσφαιριστές, που υπάρχουν στο ρόστερ.

Ο Κυριάκος Στραβέλας είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, που μπορεί να αγωνιστεί σε διάφορες θέσεις, από την επίθεση όπου κυρίως διακρίνεται, μέχρι την άμυνα.
Σε όποια ομάδα κι αν πέρασε, άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων με τον χαρακτήρα του. Τα προηγούμενα χρόνια ήταν στη Σκιάθο, στην Αγία Παρασκευή και τον Άρη Μελισσατίκων.
Ο Χρήστος Ξανθάς την περασμένη σεζόν ανήκε στο ρόστερ του Διαγόρα Στεφανοβικείου με τον οποίο έκανε πρωταθλητισμό, έχοντας παίξει 5 φορές το πρωτάθλημα και έχοντας μία εμφάνιση στο Κύπελλο. Με την εμπειρία και τις παραστάσεις του σε υψηλό επίπεδο, αναμένεται να βοηθήσει κι αυτός τη νεανική ομάδα της Δάφνης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις