Εξαιρετικός ο Ολυμπιακός Β. 3-0 το Βελούχι

Θετικό ήταν και το τρίτο τεστ του Ολυμπιακού Βόλου στο πλαίσιο της προετοιμασίας του. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό σήμερα το απόγευμα το Βελούχι, το οποίο θα αγωνιστεί φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με 3-0. Όλα τα τέρματα σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος, διάστημα όπου οι παίκτες του Μιχάλη Ζιώγα έθελξαν με την εμφάνισή τους.

Εξαιρετική ήταν η παρουσία του Ολυμπιακού Βόλου στο πρώτο ημίχρονο. Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν γρήγορο και θεαματικό ποδόσφαιρο, περιόρισαν σε παθητικό ρόλο τους φιλοξενούμενους, πέτυχαν τρία όμορφα τέρματα και ήταν οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού.
Ο Μιχάλης Ζιώγας παρέταξε την ομάδα με τερματοφύλακα τον Καραγκιολίδη, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε ο Καραμπάς και το αριστερό ο Ανδρέας Κόκας. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Νόνης και Κραγιόπουλος. Οι Τόσκας και Βασίλιεβιτς κινούνταν στον άξονα, οι Ευθυμιάδης και Μέμος κινούνταν στις πτέρυγες, με τον Θέο να αγωνίζεται πίσω από τον προωθημένο Σεχολάρι.
Ο Ολυμπιακός από το ξεκίνημα του αγώνα επέβαλε πλήρως το ρυθμό του. Κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο και ικανοποίησε απόλυτα με την απόδοσή τους.
Το σκορ για τους «ερυθρόλευκους» στο 8′ ο Γιώργος Θέος. Ο μέσος του Ολυμπιακού εκτέλεσε φάουλ, πέρασε τη μπάλα από το τείχος, την έστειλε στα δίχτυα για να γίνει το 1-0.
Γρήγορα το βολιώτικο συγκρότημα πέτυχε και δεύτερο τέρμα και συγκεκριμένα στο 15′ με τον Ανδρέα Κόκα. Ο νεαρός πλάγιος οπισθοφύλακας έγινε κάτοχος της μπάλας από τα αριστερά, συνέκλινε, έπιασε το σουτ και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Λαμπρόπουλο, γράφοντας το 2-0.
Το τρίτο τέρμα του Ολυμπιακού ήρθε στο 27′. Ο Βασίλιεβιτς πήρε το ρημπάουντ από απόκρουση αμυντικού και από το ύψος της μεγάλης περιοχής σκόραρε.
Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση του Ολυμπιακού έπεσε, οι γηπεδούχοι δεν ήταν το ίδιο καλοί, με αποτέλεσμα να μην σημειωθούν αξιόλογες φάσεις και να παραμείνει το 3-0 του πρώτη μέρους. Οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν πολλές αλλαγές κι αυτό είχε αντίκτυπο στην εικόνα του παιχνιδιού.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καραγκιολίδης (57′ Κούτσικος), Καραμπάς (80′ Παπαϊωάννου), Α. Κόκας (39′ λ.τρ. Αγγελής), Νόνης, Κραγιόπουλος, Τόσκας (80′ Χατζόγλου), Βασίλιεβιτς (65′ Λούγκος), Ευθυμιάδης (70′ Δ. Κόκας), Νόνης (60′ Γελαδάρης), Θέος (70′ Καράμπελας), Σεχολάρι (65′ Αλαμάνης)
ΒΕΛΟΥΧΙ: Λαμπρόπουλος, Γ. Λάπας, Παχής, Γιαοπλάρι, Ζαραβέλης, Κατσαδούρος, Γενιτσαρόπουλος, Ν. Λάπας, Κακάβας, Νταβαρίνος, Μπακαλίδης.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Αθανασόπουλος, Κόλιας, Κουτσουπιάς, Λέρης, Ντουφεκιάς, Ξαγάρας, Σερπάνος, Φαρμάκης, Χαλής και Σιάτρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις