Φιλική ισοπαλία για Βόλος ΝΠΣ, 1-1 με Πιερικό

Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι στην Κατερίνη, ανάμεσα στον Πιερικό και την ομάδα του Βόλου. Επί της ουσίας οι δυο αντίπαλοι είχαν απο ένα καλό ημίχρονο στο ενεργητικό τους.
Πιο επιθετικοί οι παίκτες της Βολιώτικης ομάδας που κινήθηκε κοντά στην περιοχή του Παπατολίκα στα πρώτα λεπτά του αγώνα, έχοντας όμως μια άκαρπη και επιπόλαιη υπεροχή που δε δημιούργησε προβλήματα στην εστία του Κατερινιώτη τερματοφύλακα.

Η πρώτη απόκρουση έγινε από τον Παπατολίκα στο 25΄λεπτό, όταν σε γύρισμα μέσα στην περιοχή του Πιερικού, ο Δεμηρτζόγλου σούταρε δυνατά με τον τερματοφύλακα της Κατερινιώτικης ομάδας να διώχνει.

Στο 30΄ από πολύ καλή σέντρα του Πέντα από δεξιά, θα πεταχτεί στην πορεία της μπάλας και πάλι ο Δεμηρτζόγλου για βρεί τη μπάλα με δυσκολία και να περάσει το πλασέ του άουτ.

Στο 35΄απειλήθηκε σύρραξη μπροστά στον πάγκο του Πιερικού, με τους ψυχραιμότερους τελικά να ηρεμούν τα πράγματα και να συνεχίζει το παιχνίδι κανονικά.

Τρία λεπτά αργότερα εξαιρετική προσπάθεια του νεαρού Λαμπίρη που είδε τον Φαρμάκη έξω και προσπάθησε να τον «κρεμάσει» από μακριά. Ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας με δυσκολία έβγαλε σε κόρνερ και μάλιστα τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στη φάση αυτή.

Οι φιλοξενούμνοι συνέχισαν να είναι πιο επιθετικοί από τους παίκτες του Πιερικού στο πρώτο μέρος και λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα για ημίχρονο, δυνατό σουτ του Πίτου Γκαρσία βρήκε σε σώμα παίκτη της ομάδας της Κατερίνης και κατέληξε κόρνερ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να πραγματοποιούν αρκετές αλλαγές. Ο Πιερικός ανέβηκε και πίεσε πιο ψηλά την ομάδα του Βόλου και έγινε έτσι πιο επικίνδυνος επιθετικά.
Παρόλα αυτά ο Βόλος θα ανοίξει το σκορ, όταν σε μια αντεπίθεση του από δεξιά, ο νεοεισελθών Κυπασρίσσης θα γυρίσει τη μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Ηλιόπουλος θα κάνει το 0-1 για την ομάδα του.

Ο Πιερικός πέτυχε γκολ σε μια από τις φάσεις που δημιούργηε, με τον σκόρερ Γκουντρουμπή να υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ. Στις καθυστερήσεις όμως οι Κατερινιώτες θα καταφέρουν να ισοφαρίσουν σε 1-1 με πολύ καλή δυνατή κεφαλιά του Τερζή μετά απο καλοχτυπημένη εκτέλεση φάουλ έξω απο την περιοχή.

Διαιτητής ο Γκαραγκάνης με βοηθούς τους Μηνούδη και Φωτιάδου

Πιερικός (Τάσος Ιωαννίδης):Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Σαμανίδης, Παραφέστας, Κανταρτζής, Τερζής, Λαμπίρης, Κυριλίδης, Κατσιαμήτας, Κοκονόζι, Μιτακίδης (30΄ Κραγιόπουλος).
Έπαιξαν και οι Τοπουζλής, Καραγκούνης, Κτιστόπουλος, Κωστίκος, Καταχιώτης, Γκουντρουμπής, Καρτσαμπάς, Γούτσιος.

ΝΠΣ Βόλος (Χουάν Φεράντο): Φαρμάκης, Δημόπουλος, Ηλιάδης, Ντεντάκης, Ντόσης, Ζέρης, Πιαστόπουλος, Πίτου Γκαρσία, Πέντα, Δεμηρτζόγλου, Μάντζης.
Έπαιξαν και οι Μπουγανας, Παπαδόπουλος, Τζελίδης, Παπαεμμανουλάκης, Καλαμίδας, Σεμπάστιαν, Μελισσόπουλος, Κυπαρίσσης, Μηλιώτης, Παπακώστας, Παπουτσής, Δημηνάς.

pieriasport.blogspot.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις