Στεγνό άδειασμα στον Πάους από τον Κούγια

Σε ένα άνευ προηγουμένου «άδειασμα» προπονητή, προέβη ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας. Χθες η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να λύσει τη συνεργασία με τους Κουτσιανικούλη, Λαμπρόπουλο και Ντοντό, για τον τελευταίο μάλιστα ανέφερε επισήμως ότι… μύριζε αλκοόλ στην προπόνηση.

Σε σημερινές του δηλώσεις στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό της ΑΕΛ, ο κ.Κούγιας διευκρίνισε ότι αυτές οι αλλαγές στο ρόστερ αποτελούν καθαρά προσωπική του επιλογή και μάλιστα έρχονται σε αντίθεση με τις επιθυμίες του προπονητή, Αντρέ Πάους!
«Ήταν καθαρά δική μου απόφαση. Απόφαση του Αντρέ Πάους ήταν να τους κρατήσει στο ρόστερ, εγώ διαφωνούσα και η απόφαση είναι δική μου. Θεωρώ ότι ποδοσφαιρικά είναι ανεπαρκείς για την ΑΕΛ. Θα έρθουν και άλλοι παίκτες γιατί το ρόστερ πρέπει να έχει 26 παίκτες, ο Κρητικός θα δοθεί δανεικός, επίσης μια δική μου απόφαση και αγνοώ τα λεγόμενα του Πάους ότι πρέπει να μείνει έστω και σαν έσχατη λύση. Ο Κρητικός πρέπει να πάει σε μια ομάδα να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, να γίνει κανονικός ποδοσφαιριστής και αν αξίζει, όπως ο Γιαννιτσάνης, να γυρίσει στην ΑΕΛ. Όσον αφορά τον Ντοντό και εδώ ήταν απόφαση Πάους να μείνει, ο Ντοντό δεν πρόσφερε απολύτως τίποτα στην ΑΕΛ, παίκτης που τον πληρώσαμε χρυσό για να διασκεδάζει. Οι εποχές και οι νοοτροπίες παικτών όπως ο Κλέιτον, ο Ιγκλέσιας που θα είναι στην ΑΕΛ και παράλληλα θα διασκεδάζουν στην Λάρισα έχουν παρέλθει» είπε ο κ. Κούγιας που την περασμένη εβδομάδα είχε επιλέξει και τους αρχηγούς της ομάδας!
Παράλληλα, το «αφεντικό» της ΑΕΛ αποκάλυψε ότι αποφάσισε να διώξει και τον Πάβολ Φάρκας, βασικό και αναντικατάστατο σε όλη τη διάρκεια της περσινής σεζόν. Ο Τσέχοςή ήταν δεύτερος (μετά τον Ναζλίδη) σε αγώνες και λεπτά συμμετοχής. «Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι θα αποχωρήσει και ο Φάρκας, επίσης μια απόφαση της ιδιοκτησίας. Είδατε ότι στο ματς με τον Ολυμπιακό δεν έκανε τίποτα. Έχουμε καλούς παίκτες, ο Κούσας είναι έτοιμος, ο Γκόλιας είναι άριστος παίκτης και αυτός πρέπει να ξεκινάει μαζί με τον Ζίζιτς, είδαμε το Σάββατο πόσο ακριβά πληρώσαμε την επιλογή Φάρκας, ένας παίκτης επιλογή του Αναστασιάδη, φάγαμε 48 γκολ πέρσι και δεν θέλω να ξαναζήσω το έργο αυτό φέτος. Υπάρχει και ο Καρατάσιος ένα στόπερ αξίας και να ξέρετε ότι δεν θέλω να φύγει ο Καρατάσιος παρότι έχω πρόταση από μεγάλη ΠΑΕ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις