“Πρώτη” για την μπασκετική Νίκη – Τουτουντζόγλου: «Αντάξιοι του ονόματος της Νίκης Β.»

Την πρώτη της προπόνηση πραγματοποίησε σήμερα (21/08) το απόγευμα (17:00) η αντρική ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου. Η διοίκηση με επικεφαλής τον πρόεδρο της Δ.Ε., Μπάμπη Τουτουντζόγλου καλωσόρισε τους καλαθοσφαιριστές ενώ από την πλευρά του ο Λάμπρος Πρέκας τόνισε στους παίκτες του ότι θα είναι αυστηρός σε θέματα πειθαρχίας.

DSC 0077

Στην πρώτη προπόνηση έδωσαν το παρών 16 παίκτες. Ο Γιώργος Κοντογιάννης απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους, ενώ ο Θωμάς Γεωργίου δεν προπονήθηκε καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Στο ρόστερ της ομάδας προστέθηκε ο Στεργιούλας – Παπαζήσης Παναγιώτης, ο οποίος αγωνίζονταν ως δανεικός από τους Νέους Αθλητές στον Αστέρα Λάρισας (Α1 ΕΣΚΑΘ).

DSC 0096

Οι 17 που απαρτίζουν το ρόστερ της Νίκης Βόλου είναι οι εξής: Θωμάς Γεωργίου, Θοδωρής Σούλης, Μανώλης Αναγνωστόπουλος, Θοδωρής Τοκατλίδης, Σάκης Κουτίνας, Στέφανος Διγενής, Φραγκίσκος Φερχάτι, Παναγιώτης Τσιώλης, Ζήσης Καφάσης, Στέλιος Τσαβές, Κώστας Λωρίτης, Φάνης Παπακώστας, Στέφανος Βλίτσιος, Φίλιππος Πανιόπουλος, Γιώργος Κοντογιάννης, Βασίλης Ρουσιώτης, Στεργιούλας – Παπαζήσης Παναγιώτης

Ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου σε δήλωσή του στην κάμερα του goalpost.gr έδωσε το στίγμα της επόμενης μέρας του μπασκετικού τμήματος της Νίκης, τονίζοντας πως στόχος είναι οι κυανόλευκοι να εκπροσωπήσουν επάξια τον Σύλλογο στη Γ’ Εθνική κατηγορία:

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις