Π. Μποτσιβάλης: Γιορτή του ποδοσφαίρου το φιλικό Ολυμπιακού-Νίκης

Στο ραδιοφωνικό σταθμό Βόλος 9.86 και στην εκπομπή “classico” μίλησε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης, ο όποιος Αναφέρθηκε στο αυριανό φιλικό Ολυμπιακού- Νίκης, τονίζοντας ότι θα πρέπει να αποτελέσει γιορτή για το ποδόσφαιρο της Μαγνησίας. Επίσης προανήγγειλε…

περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού, με την απόκτηση τουλάχιστον ενός ακόμη ποδοσφαιριστή. Αναλυτικά οι δηλώσεις Παναγιώτη Μποτσιβάλη:
«Όπως έχω δηλώσει στο παρελθόν, οι μεταξύ μας διαφορές με τη Νίκη, αλλά και με οποιαδήποτε άλλη ομάδα είναι μέσα στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα είμαστε συμπολίτες. Ζούμε στην ίδια πόλη και πρέπει να είμαστε όλοι αγαπημένοι. Πάνω σ’ αυτό το πνεύμα διοργανώνουμε τον αγώνα μαζί με τη Νίκη, απλά θα πρέπει να υπάρχει τυπικά κάποιος γηπεδούχος. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να είναι αγαπημένοι και να καμαρώνουν για τις ιστορικές ομάδες της πόλης. Από εκεί και πέρα υπάρχει το αγωνιστικό κομμάτι, που για κάθε ομάδα λειτουργεί ξεχωριστά. Πιστεύω, ότι ο κόσμος θα είναι θετικός, τουλάχιστον αυτό εισπράττω εγώ από όλους τους ανθρώπους, με τους οποίους έχω έρθει σε επαφή.
Είναι μία ευκαιρία να διαπιστώσουμε που βρισκόμαστε αγωνιστικά, αλλά να δούμε και πόσο μας στηρίζει ο κόσμος. Περιμένω τη στήριξη του κόσμου, ειδικά φέτος που πρέπει να ανέβουμε κατηγορία.
Σε λίγο έχουμε σύσκεψη με την αστυνομία και σχετικά με τις λεπτομέρειες της διεξαγωγής του φιλικού θα ανακοινωθούν όλα μετά τη σύσκεψη. Εγώ θέλω να είναι όλοι αγαπημένο. Και οι οπαδοί, που θα καθίσουν δεξιά κι αριστερά και όλοι οι άλλοι φίλαθλοι που θα είναι μαζί. Αυτό για μένα προσωπικά αποτελεί ένα τεστ και θα ήθελα όλοι να δείξουν κατανόηση. Να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν υπάρχουν διαφορές… Να χειροκροτήσουμε τον καλύτερο.
Όταν συμμετέχεις σε έναν αγώνα, δε σημαίνει ότι ο δεύτερος και ο τρίτος δεν είναι τίποτα και άξιος μόνο είναι ο νικητής. Μπορεί να είναι η μέρα του που βγήκε πρώτος και αυτό το έχουμε δει και σε αγώνες διεθνούς επιπέδου.
Όπως βλέπουμε τη συμπεριφορά του κόσμου στα μεγάλα γήπεδα της Ευρώπης και σε όλο τον κόσμο, αυτό θέλουμε να δούμε και αύριο. Άλλωστε, επειδή τώρα τα πρόστιμα είναι τεράστια, ο κόσμος θα πρέπει να δείξει κατανόηση. Δεν κερδίζουμε τίποτα από τις φασαρίες. Ο κόσμος θα πρέπει να επευφημεί την ομάδα του».
Σε αναφορά ότι αν αποφευχθούν τα πρόστιμα μπορεί να προκύψει ακόμα και μία επιπλέον μεταγραφή, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου απάντησε:
«Ήδη κινούμαστε για ακόμη μία μεταγραφή, απλά δεν είναι ακόμα ώρα να ανακοινωθεί».
Σε ερώτηση σχετικά με τις θέσεις στις οποίες θα καθίσουν οι οπαδοί, απάντησε:
«Δεν θέλω να βγάλω ανακοίνωση πριν την αστυνομία, γιατί θέλω να την κάνουμε από κοινού με τη Νίκη. Τα εκδοτήρια θα είναι κοινά για Ολυμπιακό και Νίκη, για να προμηθευτεί ο κόσμος τα εισιτήρια».
Σε σχόλιο ότι αύριο ο κόσμος θα πρέπει να συμμετέχει σε μια γιορτή του ποδοσφαίρου, είπε:
«Αύριο είναι μία γιορτή για τον Βόλο, για όλη τη Μαγνησία. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να αποδείξουμε και οι δύο ιστορικές ομάδες, ότι η ιστορία συνεχίζεται, δεν σταματά. Θα πρέπει να στηρίξουμε αυτές τις δύο ομάδες. Πιστεύω ότι θα είναι ένας καλός και δυνατός αγώνας. Θα έχει όλα τα στοιχεία ενός δυνατού ποδοσφαιρικού αγώνα και θέλω να μείνουμε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, στο ποδοσφαιρικό, να κάνουμε έναν ωραίο αγώνα. Καλλιεργώ αυτό το κλίμα από το 2012, όταν τότε είχα εμπλακεί για πρώτη φορά με τον Ολυμπιακό. Από τότε καλλιεργώ το κλίμα καλής γειτονίας».
Ζητώντας του να σχολιάσει την εικόνα της ομάδας ως σήμερα ανέφερε:
«Έχουμε πει ότι θα προσθέσουμε κάποιους παίκτες ακόμη. Όχι γιατί έχουμε έλλειψη, αλλά γιατί πρέπει να έχουμε δυο ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση. Τα νεότερα παιδιά έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία κι εγώ θέλω να υπάρχει ένας υγιής ανταγωνισμός μεταξύ των παικτών και να παίζει πάντα ο καλύτερος».
Για το θέμα της δεύτερης έδρας, αλλά και το σχόλιο ότι τέσσερις φορές την εβδομάδα προπονείται στο ΕΑΚ η νέα ποδοσφαιρική ομάδα που ήρθε στην πόλη, τόνισε:
«Εγώ δεν μπορώ να παρέμβω σ’ αυτό. Εμείς επιθυμούμε και θέλουμε να έχουμε ως δεύτερη έδρα το ΕΑΚ Βόλου. Από εκεί και πέρα είναι στη δικαιοδοσία του Δήμου».
Για το αν έχει υπογραφεί σύμβαση τριών χρόνων με το Πανθεσσαλικό: «Το ίδιο έχουμε κάνει και η Νίκη και εμείς. Έχουμε υπογράψει με τους ίδιους όρους και οι δύο. Εγώ δεν θέλω ούτε να αδικήσω κανέναν, ούτε να ευνοηθώ. Τα έχουμε μοιράσει όλα μία χαρά και τα αποδυτήρια και το πώς θα γίνονται οι προπονήσεις. Δεν θα υπάρξουν προβλήματα. Στη συνάντηση πήγαν όλα καλά, αλλά και στη συνέχεια που υπήρχαν κάποιες μικροδιαφορές τις λύσαμε. Δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Επίσης και το 2012 είχαμε συγκατοικήσει, όταν και οι δύο ομάδες αγωνίζονταν στην Β Εθνική».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις