Πρώτη συνάντηση για το Νέο Μαγνησιακό

Με την παρουσία πάρα πολλών νεαρών σε ηλικία παικτών, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21 Αυγούστου η πρώτη συνάντηση του Νέου Μαγνησιακού, θυγατρικής ομάδας του Μαγνησιακού, που θ’ αγωνίζεται στη Β’ τοπική κατηγορία. Η νεοϊδρυθείσα ομάδα θα απορροφήσει όλα τα ταλέντα και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που προέρχονται…


τόσο από την ακαδημία του Μαγνησιακού, όσο και προερχόμενους από άλλους συλλόγους.
Οι προπονήσεις των παικτών θα είναι καθημερινές, κατά την περίοδο της προετοιμασίας και στη συνέχεια, ανάλογα με την αξιολόγησή τους από το προπονητικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές του Νέου Μαγνησιακού θα αγωνίζονται είτε στη Β’ τοπική κατηγορία, είτε στο Μικτό πρωτάθλημα ακαδημιών της ΕΠΣΘ.
Η νέα διοίκηση έχει εξασφαλίσει όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις για την άριστη προετοιμασία των νεαρών ποδοσφαιριστών, όπως ενδυματολογική και υλικοτεχνική υποδομή, ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες θα θα ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός σε ότι αφορά τα γήπεδα που θα χρησιμοποιούνται για τις προπονήσεις, αλλά και τους αγώνες της ομάδας.
“Εμείς σας προσφέρουμε οτιδήποτε χρειάζεστε για να κάνουμε το έργο το δικό σας και των προπονητών σας ευκολότερο και να εργάζεστε απερίσπαστοι. Απαιτούμε από εσάς πειθαρχία, σοβαρότητα κι όρεξη για δουλειά. Θα είναι μεγάλη χαρά και μεγάλη μας τιμή, όσα παιδιά από εσάς αξίζετε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, επανδρώνοντας την πρώτη ομάδα του Μαγνησιακού, αλλά και να προχωρήσετε ακόμη περισσότερο, να γίνετε “φτασμένοι” ποδοσφαιριστές στις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας κι όχι μόνο…”, ανέφερε χαρακτηριστικά στο χαιρετισμό του προς τους νέους παίκτες ο πρόεδρος της ομάδας Κωνσταντίνος Γκουγκουλιάς.
*Μετά την πρώτη συνάντηση τελέστηκε από κοινού Αγιασμός της πρώτης ομάδας, της γυναικείας ομάδας και του Νέου Μαγνησιακού, από τον πάτερ Θεόδωρο Παπασακελλαρίου