Ζιώγας: «Για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι»

Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, εμφανίστηκε ο Μιχάλης Ζιώγας στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το φιλικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τη Νίκη Βόλου. «Στόχος είναι η δημιουργία μίας ομάδας που θα έχει στόχο τη νίκη σε κάθε παιχνίδι» συμπλήρωσε, δίνοντας το στίγμα της ομάδας που θέλει να «χτίσει» ο Λαρισαίος προπονητής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Ζιώγα μετά το φιλικό Ολυμπιακός Β. – Νίκη Β.:

«Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι αγωνίστηκαν σήμερα. Έκαναν μία πολύ μεγάλη προσπάθεια τα παιδιά. Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες και θέλαμε να το κερδίσουμε. Θεωρώ ότι παίξαμε πάρα πολύ σωστά. Μπορεί να είναι φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, αλλά πάντα μέσα από αυτά τα παιχνίδια μπορείς να δεις τι μέταλλο έχει η ομάδα σου. Πού μπορεί να φτάσει, τι μπορεί να πετύχει. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα έχει σαν στόχο σε κάθε παιχνίδι να κερδίζει.

Είμαι λίγο στενοχωρημένος γιατί είχαμε άλλον έναν τραυματισμό, αυτή τη φορά του Καραμπά. Μέσα από τη σκληρή προετοιμασία ορισμένοι ποδοσφαιριστές βγάζουν κάποια κούραση. Ας ελπίσουμε να μην είναι κάτι το σοβαρό.

Μέσα από τα φιλικά παιχνίδια προσπαθούμε να μοντάρουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τη ομάδα και να μην έχουμε τραυματισμούς. Θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και πιστεύω πώς θα παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Τον θέλουμε δίπλα μας γιατί είναι η μεγάλη δύναμη της ομάδας μας. Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να τον ευχαριστούμε και είμαι σίγουρος πως θα είναι ικανοποιημένος από αυτό που θα βλέπει στο γήπεδο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις