Εκτεθειμένος ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Β. στην υπόθεση Μπουργάνη

Ο Νίκος Μπουργάνης είναι ένας ταλαντούχος τερματοφύλακας, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό Βόλου, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Ο 20χρονος γκολκίπερ πήρε ελευθέρας από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, προκειμένου να κάνει το μεγάλο άλμα, να πάρει μεταγραφή

στον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος φέτος αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ.
Μάλιστα, χωρίς ο Ολυμπιακός να πάρει κάποια οικονομικά ανταλλάγματα, τη στιγμή που ο Μπουργάνης αποτελούσε περιουσιακό του στοιχείο. Στον Ολυμπιακό δεν θέλησαν να κόψουν το δρόμο στον ποδοσφαιριστή, όπως είχαν τονίσει από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, δίνοντάς του τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο.
Στα μέσα του περασμένου μήνα και πριν την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Νίκος Τσεκούρας είχε δώσει συνέντευξη Τύπου μαζί με τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου Παναγιώτη Μποτσιβάλη. Τους είχε τεθεί τότε ερώτηση τι γίνεται με την υπόθεση Μπουργάνη και η απάντησή τους ήταν, πως ο ποδοσφαιριστής πήρε μεταγραφή αποκλειστικά για τον Απόλλωνα Σμύρνης και σε περίπτωση που η αθηναϊκή ομάδα δεν τον κρατήσει, ο παίκτης θα επιστρέψει στο Βόλο και δεν θα μπορεί να αγωνιστεί σε καμία άλλη ομάδα, χωρίς την συγκατάθεση του Ολυμπιακού.
Ο Νίκος Μπουργάνης εδώ και αρκετό καιρό – ήταν κοινό μυστικό – πως προπονείται με τον ΝΠΣ «Βόλος» και μάλιστα έλαβε μέρος και στο χθεσινό φιλικό με τον ΑΟ Τρίκαλα. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη – αν μη τι άλλο – είναι εκτεθειμένη στον κόσμο του Ολυμπιακού, γιατί με ελαφρά τη καρδία φρόντισε να χαθεί ένας ποδοσφαιριστής, περιουσιακό στοιχείο της ομάδας, που θα μπορούσε να βοηθήσει τον σύλλογο. Ενισχύοντας μάλιστα μία ανταγωνίστρια ομάδα, η οποία θα είναι από τις βασικές αντιπάλους του Ολυμπιακού στην προσπάθεια για την άνοδο στη Football League.
Έπρεπε να γνωρίζουν στον Ολυμπιακό, πως από τη στιγμή που υπέγραψαν την ελευθέρας του ποδοσφαιριστή, ο Νίκος Μπουργάνης θα μπορούσε να αγωνιστεί σε όποια ομάδα ήθελε και όχι αποκλειστικά στον Απόλλωνα Σμύρνης, όπως υποστήριζαν…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις