Επιμένουν οι Άγγλοι για Σίτι και Μέσι

Να κάνει μία μεταγραφή που θα… σοκάρει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο επιδιώκει η Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από την Αγγλία.
Πιο συγκεκριμένα η «Sun» αναφέρει ότι ο Χόρχε Μέσι, πατέρας και μάνατζερ του Λέο, βρίσκεται σε συζητήσεις με υπεύθυνους της Σίτι, προκειμένου

ο 30χρονος σταρ να γίνει κάτοικος Μάντσεστερ από το 2018.
Μάλιστα οι «πολίτες» θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι ο Αργεντινός άσος δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιό του με τη Μπαρτσελόνα. Έτσι ο Χόρχε Μέσι συνάντησε τον διευθυντή ποδοσφαίρου της Σίτι, Τσίκι Μπεγκιριστάιν, που ήταν στους Καταλανούς μέχρι το 2012, για να μιλήσουν για την πιθανή μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στην Αγγλία.
Ο σταρ των Καταλανών έχει ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό του και γι’ αυτό η ομάδα του Γκουαρντιόλα είναι πολύ δύσκολο να τον αποκτήσει αυτό το καλοκαίρι. Η ρήτρα αποδέσμευσής του είναι 300 εκατ. ευρώ, έτσι η ομάδα του Μάντσεστερ σκοπεύει να περιμένει μέχρι του χρόνου που ο παίκτης μένει ελεύθερος.
Να τονιστεί πως η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» του έχει προσφέρει νέο συμβόλαιο συνεργασίας που θα τον κρατήσει για πάντα στη Βαρκελώνη, αλλά εκείνος δεν έχει υπογράψει ακόμα, έτσι τα πάντα είναι πιθανά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις