Επιμένουν οι Άγγλοι για Σίτι και Μέσι

Να κάνει μία μεταγραφή που θα… σοκάρει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο επιδιώκει η Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από την Αγγλία.
Πιο συγκεκριμένα η «Sun» αναφέρει ότι ο Χόρχε Μέσι, πατέρας και μάνατζερ του Λέο, βρίσκεται σε συζητήσεις με υπεύθυνους της Σίτι, προκειμένου

ο 30χρονος σταρ να γίνει κάτοικος Μάντσεστερ από το 2018.
Μάλιστα οι «πολίτες» θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι ο Αργεντινός άσος δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιό του με τη Μπαρτσελόνα. Έτσι ο Χόρχε Μέσι συνάντησε τον διευθυντή ποδοσφαίρου της Σίτι, Τσίκι Μπεγκιριστάιν, που ήταν στους Καταλανούς μέχρι το 2012, για να μιλήσουν για την πιθανή μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στην Αγγλία.
Ο σταρ των Καταλανών έχει ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό του και γι’ αυτό η ομάδα του Γκουαρντιόλα είναι πολύ δύσκολο να τον αποκτήσει αυτό το καλοκαίρι. Η ρήτρα αποδέσμευσής του είναι 300 εκατ. ευρώ, έτσι η ομάδα του Μάντσεστερ σκοπεύει να περιμένει μέχρι του χρόνου που ο παίκτης μένει ελεύθερος.
Να τονιστεί πως η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» του έχει προσφέρει νέο συμβόλαιο συνεργασίας που θα τον κρατήσει για πάντα στη Βαρκελώνη, αλλά εκείνος δεν έχει υπογράψει ακόμα, έτσι τα πάντα είναι πιθανά.