Προχωράει για «αστεράτες» μεταγραφές ο Ολυμπιακός

Το ρόστερ του Ολυμπιακού δεν έχει κλείσει, όπως παραδέχθηκε χθες δημόσια ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την κλήρωση των ομίλων του Champions League που φέρνει στο δρόμο των πρωταθλητών Ελλάδας την Γιουβέντους, την Μπαρτσελόνα και τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Από τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ήταν δεδομένο πως θα υπάρξουν προσθήκες στο υπάρχον ρόστερ για να έχει περισσότερες επιλογές ο Μπέσνικ Χάσι.
Η πρώτη θα γίνει σύντομα και αφορά τη θέση του σέντερ φορ, με τους Πειραιώτες να αποκτούν τον Ούρος Τζούρτζεβιτς από την Παρτίζαν. Η μεταγραφή του 23χρονου επιθετικού θα ολοκληρωθεί κατά πάσα πιθανότητα στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, καθώς αύριο (Σάββατο) η ομάδα του έχει το τοπικό ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα. Το κόστος της μεταγραφής υπολογίζεται στα 3,5 εκατ. ευρώ.
Από εκεί και πέρα, θα γίνει άλλη μία μεταγραφή, ενώ μπορεί να υπάρξει κι άλλη αν αποχωρήσει ο Παναγιώτης Ρέτσος για κάποια ομάδα του εξωτερικού. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως στη λίστα του Χάσι βρίσκεται το όνομα του Μπιορν Ένγκελς.
Πρόκειται για 22χρονο κεντρικό αμυντικό της Μπριζ, ο οποίος θεωρείται από τους καλύτερους του βελγικού πρωταθλήματος και είναι ήδη μέλος της δυνατής εθνικής ομάδας της χώρας του.
Η περίπτωση Ένγκελς φαίνεται πως θα προχωρήσει μόνο και αν αποχωρήσει ο Ρέτσος, αλλά εκείνο που δήλωσε δημόσια και ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι πως θα ικανοποιηθούν τα «θέλω» του προπονητή, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει δείξει πως έχει κάνει τις σωστές επιλογές με σημαντικότερη εκείνη του Οφόε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις