Αισιοδοξία για αίσιο τέλος με τους ξένους της Νίκης

Αισιοδοξία επικρατεί στη διοίκηση της Νίκης Βόλου για την επιστροφή των δύο Ουκρανών, Γιάκοβλεφ και Ντόλγκι, καθώς και του Ρώσου Σούσκιν, στην ομάδα, μετά την πολυήμερη περιπέτεια για τη συγκέντρωση των απαραίτητων εγγράφων και την ολοκλήρωση των μεταγραφών τους. Η γραφειοκρατία και η κακή χρονική συγκυρία συνέβαλαν στο να εξελιχθεί ένα θρίλερ σχετικά με την επιστροφή τους στην Ελλάδα για λογαριασμό της Νίκης, όμως όλα δείχνουν πως το «έργο» θα έχει αίσιο τέλος και οι τρεις ξένοι ποδοσφαιριστές θα είναι παρόντες στις υποχρεώσεις της ομάδας τους την επόμενη εβδομάδα.

Ειδικά η περίπτωση του Σλάβα Σούσκιν πήρε τον δρόμο της και μέχρι την Τρίτη (29/08) ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να πατήσει Ελλάδα. Για τους δύο Ουκρανούς γίνεται αγώνας δρόμου ώστε όλα τα απαραίτητα έγγραφα να είναι συγκεντρωμένα και να κατατεθεί ο πλήρης φάκελος ώστε να έχουν το δικαίωμα να αγωνιστούν με τα χρώματα της Νίκης Βόλου.

Η παρουσία των τριών ποδοσφαιριστών σε συνδυασμό με την περεταίρω ενίσχυση της ομάδας με στόπερ και τον Στέργιο Ψιάνο, είναι δεδομένο πως θα αλλάξουν την εικόνα της Νίκης προς το καλύτερο, ανεβάζοντας τον δείκτη της ποιότητας και της εμπειρίας, στοιχεία απαραίτητα σε μία ομάδα που στοχεύει στον πρωταθλητισμό.