Παπαπέτρος: «Πώς μπορεί το πρωτάθλημα να είναι καθαρό με φυτευτή ομάδα;»

Στο αίτημα της Νίκης Βόλου να της αποσταλούν τα έγγραφα με τα οποία ο ΝΠΣ Βόλος ζητούσε την εγγραφή του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, απάντησε η ΕΠΟ. Βέβαια, η απάντηση ήταν καθυστερημένη καθώς η εγγραφή του σωματείου είχε ήδη πραγματοποιηθεί και πλέον στη Νίκη Βόλου εξετάζουν τα επόμενα βήματα που θα προβούν σύμφωνα και με τη δυνατότητα που τους δίνει ο νόμος.

Οι κυανόλευκοι δεν έχουν άλλη επιλογή από το να προσφύγουν στο Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ ώστε να αναιρέσουν την απόφαση εγγραφής του νεοσύστατου συλλόγου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η διοίκηση της Νίκης χαρακτηρίζει σκοπίμως ασαφή την απάντηση της ΕΠΟ καθώς πρόθεση είναι η δημιουργία σύγχυσης επί του θέματος και να μη γίνει αντιληπτός ο λόγος που αυτή η ομάδα θα πρέπει να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική.

Μάλιστα, στην απάντηση της ΕΠΟ αναφέρεται πως η Ομοσπονδία εγκρίνει την μεταφορά της έδρας και την αλλαγή της επωνυμίας του συλλόγου, κάτι που δεν της δίνει δικαίωμα ο νόμος καθώς αρμόδιο όργανο για τέτοιες ενέργειες είναι το Ειρηνοδικείο.

Στην περίπτωση που η Νίκη Βόλου δεν δικαιωθεί στο Διαιτητικό δικαστήριο, στο οποίο εκτός απροόπτου θα προσφύγει, ενδεχομένως να υπάρξει συνέχεια με προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια φυσικού προσώπου, πολίτη του Βόλου ο οποίος θα έχει έννομο συμφέρον να προβεί σ’ αυτή την ενέργεια.

Οι διοικούντες της Νίκης Βόλου, σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Παπαπέτρου, δεν θα εγκαταλείψουν την προσπάθεια για απονομή δικαιοσύνης καθώς διαφωνεί κάθετα με τον τρόπο που κάποιοι αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο. «Πώς μπορεί το πρωτάθλημα να είναι καθαρό όταν σ’ αυτό θα συμμετάσχει μία ομάδα που είναι φυτευτή;» αναρωτήθηκε ο κ. Παπαπέτρος σε δήλωσή του στο BlueHeartFM.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις