Γ. Βλιώρας: Αποκλειστικός στόχος η άνοδος για τον Ολυμπιακό Β.

Με νέα πρόσωπα και πολύ δυνατό ρόστερ θα εμφανιστεί στο φετινό πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 ΕΣΚΑΘ ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι προσθήκες των Μπόγδανου, Παπούλια, Ίλτσογλου μα και η ενίσχυση που αναμένεται να ακολουθήσει (πιθανότατα θα αποκτηθούν δύο ακόμη καλαθοσφαιριστές που αγωνίζονται στις θέσεις «2» και «5»), καθιστούν πολύ δυνατή φέτος τη βολιώτικη ομάδα.
Ο νέο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Βλιώρας

…(στη φωτό μαζί με τον συνεργάτη του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη) δεν έκρυψε πως αποκλειστικό φετινός στόχος είναι η άνοδος τονίζοντας χαρακτηριστικά στο goalpost.gr: « Θεωρώ πως στο φετινό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός Βόλου θα εμφανιστεί πολύ δυνατός. Οι προσθήκες των Μπόγδανου, Παπούλια, Ίλτσογλου, με αυτές που θα ακολουθήσουν δύο παικτών που αγωνίζονται στις θέσεις «2» και «5», μαζί με το ήδη υπάρχον πολύ αξιόλογο ρόστερ, καθιστούν τον Ολυμπιακό εκ των πραγμάτων απόλυτο πρωταγωνιστή. Αποκλειστικός μας στόχος δεν το κρύβουμε πως είναι η άνοδος στη Γ’ Εθνική. Κάθε άλλο αποτέλεσμα θα θεωρηθεί αποτυχία.
Ήδη ξεκίνησε η προετοιμασία μας και από Δευτέρα μπαίνουμε και στο γήπεδο. Από 22-24 Σεπτεμβρίου θα διοργανώσουμε τουρνουά με τη συμμετοχή της Ασπίδας Ξάνθης, του Φίλιππου Βέροιας και της Νίκης Βόλου, ενώ θα δώσουμε φιλικά ματς με μια σέρβικη ομάδα, τόσο στο Βόλο, όσο πιθανότατα και στη Σερβία.
Πιστεύω να πάνε όλα καλά, να έχουμε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και με πολύ καλό μπάσκετ»
Ο κ. Βλιώρας θα έχει άμεσο συνεργάτη τον κ. Παναγιώτη Γκουγκουτούδη, ενώ συνδετικός κρίκος διοίκησης-ομάδας θα είναι ο βετεράνος άσσος του Ολυμπιακού Β. κ. Σπύρος Γιαννίκος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις