Υπέβαλε την παραίτησή του ο Μίχελ-Το σκέφτεται ο Σαββίδης

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Λούμπος Μίχελ σε τηλεδιάσκεψη που είχε χθες με τον Ιβάν Σαββίδη, σε μία προσπάθεια του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ να εντοπίσει τις αιτίες της κακής εικόνας της ομάδας και του αποκλεισμού της από το Europa League.

Ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής ανέλαβε τις όποιες ευθύνες του αναλογούν, προσπάθησε να δικαιολογηθεί στην κακή φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών μετά την προετοιμασία με τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, ο οποίος αποτελεί εισήγηση του Ζβόνιμιρ Βούκιτς.
Ο Μίχελ δεν έχει αρκετούς υποστηρικτές μέσα στην ΠΑΕ και η απομάκρυνσή του μετά τα τελευταία γεγονότα μοιάζει αρκετά πιθανή, όμως ο μεγαλομέτοχος δείχνει να το σκέφτεται.
Αναγνωρίζει πως χρειάζεται ένας άνθρωπος που θα έχει γνώσεις πάνω στο αντικείμενο, δηλαδή στη θέση του αθλητικού διευθυντή, και η Live Sport γράφει πως ο Σαββίδης επικοινώνησε με τον Ζήση Βρύζα για να ζητήσει την άποψή του.
Αξίζει να σημειωθεί πως σε καμία περίπτωση δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος μόλις πριν από μερικές ημέρες ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ και προσπαθεί από την πλευρά του να διορθώσει όλα τα κακώς κείμενα, κάτι που θα γίνει με μεγαλύτερη ευκαιρία κατά τη διακοπή του πρωταθλήματος.